Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VSchildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV
Factorijweg 12/C
6541DN Nijmegen

tel: 024-3791187

Extra informatie:

Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV: werkt aan het visitekaartje van elk gebouw

Schilderwerk is het visitekaartje van elk gebouw. Of het nu gaat om een particuliere woning of om een bedrijfspand. Friederichs Schilderwerken in Nijmegen doet het allemaal! Want een pand dat goed in de verf zit oogt vitaal, energiek en straalt vertrouwen uit. En dat is niet het enige. Een strakke afwerking verlengt bovendien de levensduur van het geschilderde materiaal. Dus wacht niet langer en neem contact met Friederichs meesterschilders op!

Vakmanschap en vertrouwen

Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV staat voor vakmanschap en vertrouwen. Al sinds 1903 wordt dit vakmanschap met liefde voor het vak van generatie op generatie overgedragen. Dat vertrouwde vakmanschap combineren we met innovatieve technieken en materialen. Daarom is Friederichs Schilderwerken een betrouwbare partner voor iedere schilderklus. Van een enkele keukendeur tot een compleet fabriekscomplex.

Meer dan schilderwerk alleen

Niet alleen willen wij u met uw schilderwerk helpen; we zorgen dat àl uw nodige zorgen worden weggehaald! Zo kunnen we u helpen met vloer- en wandafwerking, kunnen we uw houtrot verwijderen en herstellen en uw ramen, deuren of kozijnen vervangen. Kijk voor meer informatie bij onzeoverige diensten.