Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasambulance
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasambulance
Roggeweg 13
6534AH Nijmegen

tel: 024 - 34 444 43

Extra informatie:

Onze glasambulances staan dag en nacht voor u klaar!
Bel de Glasambulance. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In minder dan een uur tijd staan wij bij u op de stoep om de ruit te vervangen of een noodvoorziening te treffen. Glasambulance BV kan iedere gewenste glassoort leveren, in iedere gewenste dikte of vorm en in verschilllende formaten. Voorbeelden zijn isolerend glas, kachelglas voor houtkachels en open haarden, geblindeerd glas, maar ook zelfreinigend glas, zon-, brand- en inbraakwerend glas. Met ruim veertig glassoorten op voorraad leveren wij al jaren maatwerk tegen een betaalbare prijs. Glassoorten die we moeten bestellen zijn binnen een paar dagen in huis. Onze goede service, prima glasgarantie en een aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding geeft u net dat beetje extra. Nieuwe klanten hebben al snel vertrouwen in ons werk. Als erkend glaszetter met ruime ervaring hebben we veel vakmanschap en specialistische kennis in huis. Door ons lidmaatschap van een landelijk netwerk zijn wij bovendien altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in glasland.

Bij de glasambulance maken we het u gemakkelijk.
Wij hebben contacten met diverse tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen; bij glasschade geeft u de tussenpersoon of maatschappij en het polisnummer aan ons door. De betaling wordt dan rechtstreeks geregeld met de maatschappij. U heeft er geen omkijken naar.


brandwerend glas - inbraakwerend glas
etalageruiten - glas in lood - spiegels
gratis advies!