Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
Glaszetters overzicht
Hendrik ido ambacht
<<=Terug naar provincie Zuid-Holland
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacyGlaszetters die ook in Hendrik ido ambacht actief zijn

Voskuijl Bouw
Zuidendijk 26
3314 CW Dordrecht

tel: 078-6133866

Extra informatie glaszetter:
Voskuijl Bouw is een bouwbedrijf in Dordrecht en omstreken, actief in het verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en gebouwen voor zowel voor particulieren als bedrijven. Vakmanschap en kwaliteit met gebruik van duurzame materialen Klantgerichte oplossingen van ontwerp tot eindresultaat Een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf.
Bouwbedrijf De Ruiter BV
Helling 4
3371EZ Hardinxveld Giessendam

tel: 0184-630235

Extra informatie glaszetter:
Bouwbedrijf de Ruiter is een allround bouwbedrijf. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen, van aanvraag vergunningen tot en met de inrichting en afwerking van het interieur. Ook kunnen we zelf een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen. Dit geldt voor een huis, de inrichting, voor een schuur, veranda of ander soort gebouw/constructie.
Driessen Glas en Spiegels
Mierloseweg 86
5707AP Helmond

tel: 0492-535066
Glassworks
Vossenbeemd 49
5705CL Helmond

tel: 0492-335415
Wenthec Glas BV
Rooseindsestraat 17
5705BP Helmond

tel: 0492-535891

Extra informatie glaszetter:
Welkom bij Wenthec Glas BV Wenthec Glas BV is gespecialiseerd in maatwerk van alle glasproducten. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op al uw vragen een passend antwoord te geven. En zo samen met u uw glaswensen in vervulling te laten gaan. Breng eens een bezoek aan onze showroom zodat u onder het genot van .......
vd Akker Glascentrale
Wolfstraat 162
5701JK Helmond

tel: 0492 - 536 432........

Extra informatie glaszetter:
rkzaamheden alleen uitvoeren. Voornamelijk waren dit glaswerkzaamheden aangezien het bedrijf toen al een 24-uurs glascentrale had. Als eerste nieuwe medewerker werd er een glaszetter aangenomen om overdag de glaswerkzaamheden van de heer Van den Akker over te nemen zodat hij zelf meer tijd kreeg om de schilderactiviteiten verder uit te breiden. ........


Bent u een glaszetter uit Hendrik ido ambacht of elders en wilt u uw glaszetter activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hendrik ido ambacht staat momenteel 1 glaszetter vermeld.