Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Helmond


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Vvd Akker Glascentrale
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
vd Akker Glascentrale
Wolfstraat 162
5701JK Helmond

tel: 0492 - 536 432

Extra informatie:

Na jaren in een dienstverband gewerkt te hebben is de heer Piet van den Akker in juni 1981 gestart met zijn eigen bedrijf onder de naam Vd Akker’s Glas- en Schilderwerken.

Het bedrijf was gevestigd aan de Steenweg 58 te Helmond in een van de "Rust Roest” huizen. De opslag van de verfmaterialen vond plaats in de berging achter het huis en voor de glasopslag werd een loods gehuurd aan de Schoolstraat te Helmond.

Bij de start was de heer Van den Akker alleen en had verder geen medewerkers in dienst. Dus hij moest alle voorkomende schilder- en glaswerkzaamheden alleen uitvoeren. Voornamelijk waren dit glaswerkzaamheden aangezien het bedrijf toen al een 24-uurs glascentrale had.

Als eerste nieuwe medewerker werd er een glaszetter aangenomen om overdag de glaswerkzaamheden van de heer Van den Akker over te nemen zodat hij zelf meer tijd kreeg om de schilderactiviteiten verder uit te breiden. De storingen van de glascentrale bleef de heer Van den Akker zelf uitvoeren.

Gezien de voorgenomen sloop in 1985 van de toenmalige huisvesting aan de Steenweg en de groei van het bedrijf door de uitbreiding van de activiteiten werd het bedrijf min of meer gedwongen om uit te zien naar een andere locatie.
Uiteindelijk werd een groot bedrijfspand met bijbehorend woonhuis gevonden aan de Wolfstraat 162 te Helmond. Dit was het voormalige pand van autobedrijf Kolvenbach.
Na de verhuizing in september 1985 is het bedrijf vanuit de nieuwe locatie verder uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 15 medewerkers.