Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Doetinchem


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VFred Geerling Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Fred Geerling Schildersbedrijf
Spoorstraat 11
7003DX Doetinchem

tel: 0314-342427

Extra informatie:

Vakwerk van hoge kwaliteit

Fred Geerling Schildersbedrijf is een zeer compleet schildersbedrijf dat elke klus aan kan. Het team van vakschilders heeft zich bekwaamd in het onderhoud van particuliere woningen, bedrijfspanden en monumentale panden. Persoonljke aandacht en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel. "Wij richten ons op zowel particulieren en Verenigingen van Eigenaren als op bedrijven en instellingen. Onze klanten komen uit de hele regio, van Winterswijk tot Nijmegen".

Als schildersbedrijf is Fred Geerling dé vakman met oog voor detail op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Bij de schilder bent u echter ook aan het juiste adres voor:

Maar wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor:


--Glaswerk en glasherstel
--Isolerende beglazing
--Kleuradvies
--Wandafwerking
--Spuitwerk
--Houtrotsaneringen en betonreparaties
--Onderhoudsplanning

Fred Geerling is lid van OnderhoudNL (voorheen FOSAG) en een AF-erkend schilders- en afwerkingbedrijf. Ook mag schildersbedrijf Fred Geerling zich een erkend leerbedrijf noemen.

Met het Huisschilderpllan, een service van erkende schildersbedrijven, kiest u bovendien voor een extra zekerheid. Het Sikkens HuisSchilderPlan maakt inzichtelijk wat u in 10 jaar tijd voor het onderhoud van uw woning kwijt bent. Hierbij hoort een onderhoudsschema waarin staat vermeld welke werkzaamheden wanneer worden verricht. Tussentijds vinden er regelmatig controles plaats. Zo zit uw woning gegarandeerd altijd goed in de verf.