Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Doetinchem


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VBenschop Glas Doetinchem
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Benschop Glas Doetinchem
Doetinchemseweg 61
7007CB Doetinchem

tel: 0314-344550

Extra informatie:

Al sinds 1967 houdt Benschop Glas zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorperaties bijgekomen.'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', verteld Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk.

De ervaring van Benschop geeft toegevoegde waarde, bijvoorbeeld bij het plaatsen van hele grote ramen. 'Een grote glasplaat moet je altijd in één keer zetten, je kunt hem immers niet zagen. Maar we vinden altijd een manier, die ruit gaat erin'. zegt Benschop overtuigend. Hij straalt zelfvertrouwen in eigen kunnen en servicegerichtheid uit. Waar de klant heengaat, daar gaan wij heen. Elke werkdag vertrekt er een busje met glaszetters naar fabriekspanden in Haaksbergen en Enschede. In Dichteren worden nieuwe houten kozijnen in 72 woningen van Sité voorzien van glas. 'maar we doen ook veel renovatie projecten.

Benschop Glas Doetinchem levert alle gangbare soorten glas. Uiteraard hebben wij meerdere glassoorten en luchtroosters.

U kunt bij ons terecht voor een facet geslepen spiegel of een tafelblad. Binnen een week hebben we deze hier kant en klaar voor de klant staan', aldus Benschop. Het snijden van enkel glas of een spiegel doen we zelfs terwijl de klant wacht op zijn order. Onze ervaren medewerkers hebben aan een half woord genoeg om op een professionele manier op elke vraag een passend antwoord of product te leveren. Benschop is uw specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Voor een vrijblijvende offerte of informatie over onze produkten en service kunt u kontakt opnemen met: Benschop Glas Doetinchem.