Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Den Helder


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Rob Beekman Glasbedrijf
Willem Barentszstraat 25
1782WB Den Helder

tel: 0223-610623

Extra informatie:

Rob Beekman Glasbedrijf verzorgt glas voor bedrijf en particulier in Den Helder en omstreken.Glasschade of maatwerk, Glasbedrijf Rob Beekman maakt het weer sterk! Voor al uw spiegelglas, figuurglas en glas in lood, nieuw of reparatie.

Wij werken met elke verzekeringsmaatschappij samen!

Rob Beekman Glasbedrijf is een professioneel en dynamisch bedrijf dat alle soorten glas levert en plaatst. Rob Beekman is uw veelzijdige glasspecialist met jarenlange ervaring in het vak.

Rob Beekman Glasbedrijf is onderscheidend door geen voorrijkosten te berekenen, 24 uurs service te hanteren en door werk af te leveren van hoge kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast werken wij samen met elke verzekeringsmaatschappij!

U kunt bij Rob Beekman Glasbedrijf terecht als particulier of als bedrijf en voor alle mogelijke soorten glas en plaatsing. Rob Beekman Glasbedrijf staat voor snelheid, professionaliteit, vakkundig advies, een persoonlijke benadering, nette werkwijze en uiteraard een goede nazorg.

Naast isolatieglas en kozijnen, levert en plaatst Rob Beekman Glasbedrijf ook spiegelglas, figuurglas en glas in lood. Voor dit maatwerk wordt eerst een afspraak gemaakt om uw specifieke wensen door te nemen. Al uw mogelijkheden worden zo doorgenomen en krijgt u in een gratis offerte. Vul hier uw gegevens in en u wordt gebeld voor een afspraak.

Het werkgebied van Rob Beekman Glasbedrijf reikt van Texel tot Alkmaar. Voor het leveren van een hoge service en kwaliteitsgraad, werkt Rob Beekman samen met een aantal glaszetters in heel Noord Holland. Glasbedrijf Rob Beekman wordt beleverd door de groothandel Veromco.