Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Den Helder


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VHet Centrum Glas-bedrijf en Verfspeciaalzaak
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Het Centrum Glas-bedrijf en Verfspeciaalzaak
Industrieweg 8/A
1785AG Den Helder

tel: 0223-612483

Extra informatie:

Het Centrum is dé glas- en verfleverancier voor Den Helder en omstreken. In onze zaak op de Industrieweg 8A kunt u terecht voor alles op het gebied van glas en verf. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze schitterende showroom voor een overzicht van onze vele glasproducten. En neem gelijk een kijkje in onze uitstekend gesorteerde winkel en showroom voor onze grote sorting verf- en schildersproducten.

Glas

Glasbedrijf Het Centrum is al vele jaren gespecialiseerd in alle denkbare soorten glas, spiegels en hardglazen deuren. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Woonhuizen, scholen, bedrijfsruimtes: wij leveren en plaatsen alle soorten glas. En mocht er nu wat stuk gaan: met onze 24-uurs glasservice zijn wij alle dagen van het jaar bereikbaar voor het repareren van glasschades.