Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Assen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKuipers Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Kuipers Schilderwerken
Talmastraat 58
9402HG Assen

tel: 06-42273550

Extra informatie:

Welkom bij Kuipers Schilderwerken uit Assen. Wij zijn een gerenommeerd schildersbedrijf en bovendien erkent als Betere Schilder dus u kunt erop vertrouwen dat wij kwaliteit schilderwerk leveren.

Kuipers schilderwerken is de juiste keuze voor zowel bedrijfspanden als woningen. Wij geven altijd een eerlijk advies en gebruiken altijd producten van hoge kwaliteit. Wanneer Kuipers uit Assen eenmaal uw pand goed in de verf heeft gezet kunt u hiermee vaak jaren vooruit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het hout aan uw woning. Bovendien geeft een goede verflaag een woning of bedrijfspand altijd een frisse en gezonde uitstraling.

Ook reparatie van houtrot en kozijn en dakgoot onderhoud

Tevens kunnen wij uw houtrot reparaties uitvoeren, maar tijdig uw woning laten schilderen voorkomt houtrot en dus dure reparaties. Ook voor het binnen schilderwerk of onderhoud van uw kunststof goten en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.