Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Assen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKrook Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Krook Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Talmastraat 99
9402HD Assen

tel: 0592 - 34 67 41

Extra informatie:

Uw schilder in en om Assen.
Wij steken graag de handen uit de mouwen en hebben hart voor ons werk! Dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast schilderwerk verzorgen wij ook zaken zoals beglazing, houtrotreparatie, periodiek onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk.

Voor het schilderen en stucken van woningen geldt het btw-tarief van 6% op zowel de arbeidskosten als op de materialen. De woning moet particulier bezit zijn en tenminste twee jaar oud zijn. Hiervoor dient u een ouderdomsverklaring te ondertekenen.

Om bij te blijven lezen wij vakliteratuur en volgen regelmatig trainingen. Naast vakbekwaam schilder is eigenaar Krook tevens een vakkundig binnenhuisarchitect en kan hij u vakkundig adviseren over het toepassen van materialen, stijlen en kleuren die zowel bij u als bij uw pand passen.