Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Almere


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VOhlmann Glashandel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Ohlmann Glashandel
G T Rietveldstraat 176
1333LJ Almere

tel: 036-5327034

Extra informatie:

Ohlmann Glashandel Het begon allemaal op 1 mei 1933 met het leveren en aanbrengen van glas vanuit een buurtwinkel in Amsterdam oost. Op 1 december 1956 namen de ouders van de huidige aandeelhouders het bedrijf over, om op te bouwen tot wat het nu is. Daar er in de loop van het bestaan steeds meer van glas gemaakt kon worden, werd het leveringspakket steeds uitgebreider.
De laatste jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het leveren en plaatsen van geheel glazen vloeren, trappen, balustrades en geheel glazen liftschachten, maar ook met luxe artikelen zoals: douchewanden en douchecabines. Evenals het verzorgen van alle zonwerende en braakwerende glasfilms. Sinds 1997 zijn wij in het bezit van het VCA* certificaat (nr v1930) welke voor ons bedrijf van groot belang is gezien onze werkzaamheden voor de Nederlandse Spoorwegen, die wij al 49 jaar als klant mogen bedienen. Uiteraard kunt u ons ook inzetten voor kleinschalig glasherstelwerk. Sinds juni 2000 is ons gehele bedrijf verhuisd naar Almere, van waaruit wij al onze werkzaamheden besturen. Wij werken uitsluitend met geschoolde en op hun taak berekende medewerkers, welke de nodige opleidingen hebben gevolgd. Kortom: Ons gehele team staat dag en nacht voor u klaar Ook voor uw douchedeuren en -wanden op maat!