Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Almere


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VDe Toekomst Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
De Toekomst Glas
Zandzuigerstraat 60
1333HD Almere

tel: (0)36 5332177

Extra informatie:

ToekomstGroep

Dat geeft grip op de toekomst

Met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, is ToekomstGroep in staat om integrale en duurzame oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn.

Nieuwbouw, renovatie en planmatig onderhoud

Zo kunt u bijvoorbeeld de complete regie en uitvoering met betrekking tot de bouw én afwerking van uw bedrijfspand, bouwproject of woningen aan ons overlaten. Maar ook resultaatgerichte afspraken met ons maken over de totale renovatie- en onderhoudscyclus van uw vastgoedbezit.

Onze visie

Onze visie in twee woorden?
Dat is verwachtingen overtreffen

Als ToekomstGroep vinden we dat u meer van ons mag verwachten. Méér dan alleen het nakomen van afspraken, het binnen vastgestelde budgetten blijven, het halen van deadlines en een voor u acceptabel kwaliteitsniveau. Omdat het onze ambitie is om werkelijk onderscheidend te zijn. In de manier waarop wij voor u werken. In het uiteindelijke resultaat. En in de voordelen die onze aanpak ook op langere termijn voor u oplevert.

Samen voor het beste resultaat

Daarom kunt u ervan verzekerd zijn dat elke schakel binnen onze groep steeds maar één belang voor ogen heeft: een optimale inbreng te leveren aan de uitkomst van het totaalproces en úw belang als klant. Door slim gebruik te maken van elkaars ervaring en expertise, betrokken en innovatief te zijn, en scherp te letten op een goede afstemming en een efficiënte inzet van mensen, tijd en middelen. Maar ook door alle aandacht te besteden aan een goede samenwerking met andere projectpartijen.

kernpunten ToekomstGroep

--Totaalpakket in onderhoud en nieuwbouw
--Goed georganiseerd en gecertificeerd
--ToekomstGroep heeft een 24-uurs dienst
--Verschillende vestigingen in Noord Holland
--Materieel en gereedschap van hoge kwaliteit
--Reeds 50 jaar een betrouwbare partij