Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Werkendam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Dijk Multiglas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Van Dijk Multiglas
Hulsenboschstraat 6
4251LR Werkendam

tel: 0183-581930

Extra informatie:

Van Dijk Multiglas is een al jaren bestaand bedrijf, met een nieuwe naam en een nieuwe vestigingsplaats. De naam De Jong Glashandel en de vestigingsplaats Goudriaan zijn per 1 mei 2009 vervangen door de naam Van Dijk Multiglas en de vestigingsplaats Werkendam. Vanuit het nieuwe pand wordt via een beproefde methode gewerkt; snel en schoon werken in de nieuwbouw- en renovatiemarkt, het leveren van maatwerk in de vorm van een scala aan glasbewerkingen en vooral het gebruikmaken van een team van deskundige medewerkers, op het gebied van bewerken, montage en administratie. Het klantenbestand bestaat grotendeels uit aannemings- en schildersbedrijven, maar ook particulieren zijn meer dan welkom. Van Dijk Multiglas combineert de voordelen van een jong bedrijf met de voordelen van een jarenlange ervaring.

In 2003 werd De Jong Glashandel in Goudriaan, toen al een begrip in de regio, overgenomen door Bart van Dijk en een drietal compagnons. Het bedrijf met een uitstekende reputatie werd niet alleen voortgezet, maar ook verder uitgebreid. Per 1 mei 2009 is een nieuw hoofdstuk begonnen. Bart van Dijk heeft alle aandelen van de compagnons overgenomen en de naam gewijzigd in Van Dijk Multiglas BV. Dat is nog niet alles, het lieflijke plaatsje Goudriaan is vervangen door een plaats waar het werken al in de naam zit: Werkendam. Een nieuwe naam, een nieuwe vestigingsplaats , maar de sterke punten en de schat aan ervaring van De Jong Glashandel zijn nu verenigd in het nieuwe elan en het moderne schitterende pand van Van Dijk Multiglas bv.