Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Wageningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Rennes Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Van Rennes Bouw BV
Nudepark 160
6702DX Wageningen

tel: 0317-422066

Extra informatie:

Van Rennes Bouw is actief in het verzorgen en compleet uitvoeren van verbouwingen. Of dat nu gaat om renovatie of restauratie, een aanbouw of verbouwing of de invulling van een nieuwbouwproject.
Wij voelen ons als een vis in het water als wij voor u een verbouwing mogen uitvoeren. Mooie, kleinschalige projecten waar onze expertise goed uit de verf komt. Een uitbouw met een nieuwe keuken, een renovatie van een vleugel met alles erop en eraan. De ramen, deuren en kozijnen die nodig zijn, bereiden wij voor in onze eigen timmerwerkplaats. De rest maken wij af op de bouwlocatie. Alle facetten van ons vak en alle disciplines van ons bedrijf komen aan bod. Veelal werken wij in dit geval samen met architecten. Een vakspecialisme binnen ons bouwbedrijf is isolatie, zowel thermische als geluidsisolatie.