Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Voorschoten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VW W van Aken Glashandel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
W W van Aken Glashandel
Starrenburglaan 17
2251AG Voorschoten

tel: 071-5614410

Extra informatie:

W W van Aken Glashandel is een begrip in Voorschoten en omgeving. Al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven waar u terecht kunt van het kleinste ruitje tot het grootste project.

Na alweer een paar jaar aan de Starrenburglaan 17 zijn wij druk bezig met het inrichten van onze showroom. U kunt hier nu al terecht voor al uw vragen over glaswerken, kunt u glasmonsters bekijken waardoor u altijd de juiste keus kunt maken en vindt u diverse accessoires zoals diverse kitten, glasklemmen en glassnijders.

Ook voor alle soorten glaswerk bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom willen wij u een indruk gaan geven wat er allemaal mogelijk is met glas. Ook bewerken wij glas. We kunnen glas poly slijpen en/of voorzien van gaten voor bijvoorbeeld ophanging of contactdozen. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of onze winkel bezoeken.

W W van Aken Glashandel is een erkende Pilkington Dealer. Pilkingon Dealers zijn gespecialiseerde bedrijven die u van deskundig advies kunnen voorzien. Pilkington informeert en traint haar Dealers voortdurend en zorgt zo dat ze aan haar en uw hoge kwaliteitsverwachtingen blijven voldoen.

Brengt u gerust een bezoek aan ons bedrijf.