Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Voorhout


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VIsolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV
Herenstraat 36
2215KH Voorhout

tel: 0252-211779

Extra informatie:

Uw specialist sinds 1935

Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV is een schildersbedrijf, gevestigd in Voorhout. Sinds de oprichting in 1935 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grotere vakspecialisten in de regio. Maar liefst 45 schilders, behangers en glaszetters zijn dagelijks voor ons in touw. Zowel op de Bekijk de bedrijfsfilm! particuliere als op de zakelijke markt. Wij kunnen meer dan schilderen alleen: opdrachten voor beglazing en wanddecoratie hebben een belangrijke plaats in onze orderportefeuille. En vergeet ook onze winkel niet, waar letterlijk alles te vinden is aan verf, behang en gordijnen.

Familiebedrijf

Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV is een familiebedrijf in de ware betekenis van het woord. Inmiddels is de derde generatie toegetreden tot de zaak. Onze historie van bijna 80 jaar maakt ons solide en betrouwbaar. Wij gaan mee met onze tijd, maar waaien niet met alle winden mee. Onze belangrijkste kenmerken? Betrokkenheid, vakmanschap, een hoge kwaliteitsstandaard, vakmensen die vaak al tientallen jaren bij ons werken, flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Niet voor niets doet een breed scala aan opdrachtgevers een beroep op ons en hebben wij een sterke positie in de markt opgebouwd.

Maatschappelijk

Onze overtuiging is dat mens, milieu en bedrijf met elkaar in evenwicht moeten zijn. Zo proberen wij het energie- en brandstofverbruik en de afvalstroom te verminderen, maken we hergebruik mogelijk door ons afval te scheiden en werken we zoveel mogelijk met watergedragen verven. Daarnaast investeren wij volop in veilig werken. Om ook op hoogte stevig te staan, hebben we onlangs nieuwe rolsteigers, een dakkapelsteiger en een smalle rolsteiger in gebruik genomen.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort ook dat je aandacht hebt voor de lokale samenleving. Met de Voorhoutse voetbalvereniging Foreholte, een echte dorpsclub met een prachtig sportcomplex, deelt Van Kesteren Schilders een jarenlange geschiedenis. Daarom zijn wij mede hoofdsponsor van VV Foreholte, kledingsponsor van Foreholte F1, bordsponsor en lid van de businessclub. Maar onze blik reikt verder: we zijn ook bordsponsor van SV Hillegom, VVSB, Quick Boys, Katwijk, FC Rijnvogels, Noordwijk, Ter Leede/Teylingen en de tennisverenigingen SVV en Oosthout.