Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Vlaardingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKok Glas Vlaardingen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Kok Glas Vlaardingen
Energieweg 21/B
3133EB Vlaardingen

tel: 010-4343811

Extra informatie:

Dé glashandel in Vlaardingen en omstreken


Glas is helder, duurzaam, licht en…. glas is vooral…. mooi!

Met dit motto als uitgangspunt verzorgt Glashandel de Kok al ruim 80 jaar in Vlaardingen en omstreken een ruim producten- en dienstenpakket op het gebied van glas. Of het nu gaat om een groot renovatie- of nieuwbouwproject of om een ruitje in de schuurdeur, voor zowel bedrijven als particulieren biedt onze glashandel een passende oplossing. Daarvoor wordt ook samengewerkt met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, gebaseerd op een ruime ervaring, vakkennis, inventiviteit en enthousiasme. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd.

Een breed aanbod vindt u in onze glashandel

Wij bieden u onze diensten aan vanuit onze glashandel met een grote variatie “glasoplossingen”. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om glas te bewerken; of het nu gaat om een simpele ruit of veiligheids- en inbraakwerend glas. Ook hebben wij diverse isolatieglas producten, speciale glasproducten als glazen deuren en douchewanden en unieke producten als figuurglas en glas in lood.

Een glashandel van A tot Z; van advies tot uiteindelijke plaatsing

Kijk verder op onze website voor meer informatie. Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom van onze glashandel. Hebt u specifieke wensen over bijvoorbeeld douchedeuren, veiligheidsglas, gestraald glas, en dergelijke, dan is het maken van een afspraak voor een bezoek aan te bevelen.

We verwelkomen u graag aan de Energieweg 21-B te Vlaardingen. Neem contact op via 010-4343811 of stuur een bericht naar info@glasdekok.nl.


Dubbelglas bespaart kosten en is beter voor het milieu


Dubbelglas is een speciaal isolerend glasproduct, het bestaat uit 2 glasplaten met een luchtlaag erin verwerkt. Omdat dubbelglas de ruimte isoleert profiteert u van een kostenbesparing op de energierekening, draagt u bij aan een beter milieu en in sommige gevallen ontvangt u zelfs subsidie op de plaatsing. Alles omgerekend betekent dubbelglas vrijwel altijd een besparing, hoewel dit wel op de lange termijn is.

Dubbelglas is er in verschillende uitvoeringen, van gewoon dubbelglas tot maximale isolatie met HR++ glas of zelfs daarboven.

Laat u adviseren door de specialist

Niet iedere woning of bedrijfspand kan voorzien worden van dubbelglas. Het is namelijk afhankelijk van uw kozijnen. Wij plaatsen dubbelglas voor de overheid, bedrijven en consumenten en hebben daarom meer dan genoeg ervaring om hierin te adviseren. Bent u er niet zeker van dat wij dubbelglas bij kunnen plaatsen? Dan nemen wij vooraf een kijkje en brengen we gegrond advies uit.

1x investeren in dubbelglas betekent langdurig geld besparen

De meest voorkomende reden waarom onze klanten kiezen voor dubbelglas is vanwege de besparing die het met zich meebrengt. Voor een normaal Nederlands huishouden komt de energiekosten besparing namelijk al snel neer op zo’n 350 euro per jaar. Voor bedrijven valt dit vaak nog een heel stuk hoger uit omdat er een veel groter oppervlak wordt verwarmd.

Omdat dubbelglas beter is voor het milieu en de waarde van de woning verhoogt helpt de overheid een handje mee. In sommige gemeenten kunt u subsidie aanvragen en sowieso is het BTW tarief op de arbeidsuren verlaagt. Vraag ons naar de mogelijkheden.