Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VBuijs Glasservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Buijs Glasservice
St.-Laurensdreef 4
3565AK Utrecht

tel: 030-266 26 14

Extra informatie:

Welkom bij Buijs Glasservice

Buijs Glasservice is een gerenommeerd glasbedrijf met gecertificeerde glaszetters dat al meer dan 20 jaar glasservice verleent aan onze klanten in de regio Utrecht en ver daar buiten. Als specialist op het gebied van glas zijn wij niet alleen uw aanspreekpunt voor het vervangen van uw kapotte ruit, maar ook voor het plaatsen van de meest uiteenlopende soorten glas. Ook zijn wij een landelijk bekend glaszetter voor nieuwbouw- en renovatieprojecten waar wij van enkel en dubbel glas tot isolatieglas zoals HR+ en HR++ dubbel glas plaatsen.

Het plaatsen van beglazing

Om de kwaliteit van o.a. isolerend dubbelglas en HR++ beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Voor het plaatsen van de beglazing is dus deskundigheid en vakmanschap nodig. Buijs Glasservice is hierin de juiste keuze.


Glazetter Utrecht bellen

Glashandel & Glasservice

Wij leveren glas en glaszetters in o.a. de volgende plaatsen:

Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Culemborg, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Ermelo, Gouda, Hilversum, Houten, IJsselstein, Leusden, Loosdrecht, Maarn, Maarssen, Maartensdijk, Nieuwegein, Nijkerk, Odijk, Soest, Soesterberg, Tiel, Utrecht, Vianen, Vinkeveen, Werkhoven, Woerden, Zeist


Waarom kiest u voor Buijs Glasservice

--Erkend bedrijf door alle verzekeraars
--Gecertificeerde monteurs en glaszetters
--Voor al uw glas in woning of bedrijf
--Duurzaam en milieubewust

Assortiment glassoorten

Bij Buijs Glasservice kunt u vrijwel alle glassoorten bestellen. Van dubbel glas en isolatieglas tot glas-in-lood en figuurglas; wij leveren glassoorten voor iedere toepassing.
Een greep uit onze mogelijkheden:

• Glas-in-lood
• Spiegels en decoratiespiegels
• Tussendeuren en scheidingswanden, bijvoorbeeld bij bad of douche
• Achterwanden, bijvoorbeeld boven het aanrecht
• Lichtkoepels
• Radiatoren en verwarmingselementen