Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Urk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VSchildersbedrijf K J Coenen en Zn
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Schildersbedrijf K J Coenen en Zn
Handelskade 1
8321KB Urk

tel: 0527-681441

Extra informatie:

Welkom bij Schildersbedrijf K J Coenen en Zn

De kracht van Schildersbedrijf K J Coenen en Zn, in 1945 opgericht door de vader van de huidige eigenaren, is de kracht van het collectief. In de 60 jaar van zijn bestaan heeft Schildersbedrijf Coenen een uitstekende reputatie opgebouwd.

Traditie en innovatie worden door ons gekoppeld waardoor wij een product bieden dat optimaal aansluit op de strategische wensen van onze opdrachtgevers.

Onze Diensten

Schildersbedrijf K J Coenen en Zn is een allround schildersbedrijf. We voeren onderhoudsschilderwerk uit maar ook zijn we actief in de nieuwbouw. Onze klanten zijn o.a. particulieren, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en de overheid. Naast schilderwerk kunnen onze schilders ook glaszetten, behangen en kleine bouwkundige werkzaamheden uitvoeren