Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Stadskanaal


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKEWO Glashandel en Zetbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
KEWO Glashandel en Zetbedrijf
Burg van Sevenhovenstr 50
9503CE Stadskanaal

tel: 0599-659956

Extra informatie:

KEWO is een professionele partner op het gebied van glashandel en zetten. Al sinds de oprichting in 1998 zijn wij bedreven in het glas in de meest ruime zin van het woord. Wij zijn een belangrijke aanvulling voor schildersbedrijven en werken veelvuldig met deze beroepsgroep samen. Ook particulieren kunnen bij ons rechtstreeks terecht. Zij kunnen vertrouwen op een eerlijk advies, een snelle levering en een vakkundige montage van al het glaszetwerk.

Glas in al zijn vormen

Door moderne productiemethodes zijn er verschillende soorten isolatieglas verkrijgbaar. KEWO levert naast het standaard isolatieglas ook hr+ en hr++ glas. Klik hiernaast in het menu voor meer informatie over het onderscheid en de mogelijkheden van de diverse soorten isolatieglas.

Doordat isolatieglas het toverwoord is de laatste jaren, wordt vaak gedacht dat enkelglas geen optie meer is. Niets is minder waar. Enkelglas blijft een uitstekende puivulling voor binnenshuis. Juist doordat nieuwe glassoorten worden geproduceerd, waaronder designglas, wordt enkelglas veel gebruikt door interieurbouwers en keukenfabrikanten. Het is een simpele manier om een stempel te drukken op de sfeer in het interieur.

Maatwerk

Zoekt u glas met een hoge weerstand, dan kiest u voor bijvoorbeeld draadglas. Floatglas wordt juist weer gekozen vanwege zijn optisch perfecte oppervlak. Floatglas kunnen wij in diverse diktes, afmetingen en kleurtinten leveren. Tot slot kunt u voor gelaagd veiligheidsglas en zonwerend glas uitstekend een beroep doen op KEWO. Voor alle bovenstaande soorten glas kunnen wij maatwerk leveren.