Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Soest


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Ede Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Van Ede Glas
Koningsweg 20/1
3762EC Soest

tel: 035-6016055

Extra informatie:

Al sinds het begin van de zeventiger jaren ben ik werkzaam in de glasbranche en vanaf 1983 als zelfstandig ondernemer, waarbinnen ik al menig glasprobleem heb opgelost.

Als opleiding heb ik de 'ouderwetse' ambachtsschool gevolgd en naast diverse vaktechnische bijscholingen is vooral de 'praktijk' mijn grootste leermeester geweest.

Mijn inmiddels ontwikkelde ondernemers- en organisatietalent komen goed tot uiting in de leiding van het bedrijf, maar ook de inkoop, planning, telefonische contacten en tussendoor natuurlijk een ruitje snijden voor de binnenlopende klant behoren tot mijn dagelijkse bezigheden.
Als gepassioneerd liefhebber van oude, monumentale gebouwen houd ik daarnaast erg van mijn vak in alle details.
Culinair koken met en voor vrienden (met natuurlijk een lekker glaasje wijn erbij) en het bezoeken van oude steden zijn enkele van mijn liefhebberijen.

Tevens blijf ik zeer leergierig op het gebied van de moderne communicatiemiddelen en zie het Internet als één van onze bedrijfsgereedschappen.
Samen met mijn Jolanda - waarmee ik al sinds 1979 ben getrouwd - en als trotse vader van zoon Jan Jr. en dochter Yvette zijn we daarnaast ook vooral familiemensen.

Ik stel u voor aan onze medewerk(st)ers.