Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Slagharen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VTheo vd Felz Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Theo vd Felz Schildersbedrijf
De Spa 18
7776CX Slagharen

tel: 06-27553954

Extra informatie:

U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.
De jarenlange ervaring en liefde voor het vak staat garant voor hoogwaardig schilderwerk! Daarnaast kunt profiteren van het lage BTW-tarief van 6% als uw woning 15 jaar of ouder is...
schilderwerken
Voor het vervangen van uw kapotte ruit tot het beglazen van uw gehele woning bent u bij Schildersbedrijf Theo van der Felz aan het juiste adres. Het toepassen van isolerende beglazing verhoogt de waarde van het pand en het comfort van de bewoners. Daarnaast geldt dat elk type glas zijn eigen uitstraling heeft en zo ook uw huis! Er zijn diverse soorten glas die, afhankelijk van uw wensen en de situatie, kunnen worden toegepast.
Wij geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is en verzorgen vervolgens het complete traject voor u: van aanvragen, opmeten en plaatsen.
glaswerken
Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Behang is helemaal “in”. Een hele kamer, een wand of deel van een muur... in talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met print. Het is allemaal mogelijk.
Daarnaast behoort ook glasweefsel tot één van onze producten. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na applicatie gesaust met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed reinigbaar.