Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Sassenheim


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlashandel vd Meer Multiglas BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glashandel vd Meer Multiglas BV
Industriekade 32
2172HW Sassenheim

tel: 0252-221910

Extra informatie:

Service, kwaliteit en vakmanschap in glas:

Uw glasspecialist van der Meer Multiglas

Glasbedrijf van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven, aannemers en particulieren. Naast standaard beglazing zijn we gespecialiseerd in glas op maat. Of het nu gaat om het vervangen van een ruitje in een schuur, een glazen tafelblad op maat of de bekleding van een gevel; onze klanten krijgen, ongeacht de omvang van de opdracht, een op maat gesneden advies over de meest geschikte beglazing.
Dankzij de kwaliteit, de service en het vakmanschap van al onze gespecialiseerde medewerkers heeft Multiglas in haar 20 jarig bestaan, een uitstekende reputatie opgebouwd. Dit geldt niet alleen voor de eigen regio - de bollenstreek - maar ook ver daarbuiten.

Onze toepassingen

Monumentale panden

Panden die onder monumentenzorgtoezicht staan of die een gemeentelijk beschermd aangezicht hebben, moeten voldoen aan beglazingsnormen, waarbij het aangezicht van uw pand niet gewijzigd mag worden. Door het ontwerpen van innovatieve latten kunnen wij nu dubbelglas toepassen waar dat voorheen niet mogelijk was. Optisch verander er aan het aangezicht van uw gevel niets. Indien gewenst kunnen wij ook monumentaal glas met "authentieke" trekstrepen en bellen, zelfs in HR-uitvoering leveren en plaatsen.

Hardglas binnendeuren

Standaard houten deuren kunnen een ruimte donker maken. Hardglas deuren geven een lichtere en luxueuze uitstraling aan uw woning of werkplek. Doordat glas veel licht doorlaat, worden donkere ruimtes lichter en optisch veel groter! Wanneer u graag meer privacy heeft, zijn er tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld: figuurglas, zandstralen of zeefdrukken. Hierdoor kunt u elk gewenst design of tekening op een deur laten plaatsen. Bij zeefdrukken kan dit zelf in kleur.

Hardglas douchedeuren en wanden

Vaak hebben de standaard verkrijgbare douchedeuren en wanden niet de gewenste afmeting. Hierdoor moet u uw inrichting van uw badkamer aanpassen. Zonde! Van der Meer Multiglas levert en plaatst elke douchedeur of wand op uw gewenste maat. U kunt uw badkamer inrichten zonder concessies te doen. Uw badkamer precies zoals ú dit wenst!

Aanrechtachterwanden

Glas is een ideaal product om de achterwand van uw keuken te bekleden. Doordat glas een egale oppervlakte heeft, zonder voegen, is het makkelijk schoon te houden. Door de verschillende mogelijkheden (figuren en kleuren) kan glas zowel een klassiek- als een strak design in uw keuken complementeren. Bijkomend voordeel van het plaatsen van een gekleurde glazen achterwand (geëmailleerd gehard) is dat de achterwand niet hoeft te worden gestuct alvorens het glas te plaatsen. Een andere optie is om extra helder glas te monteren. Voordeel hiervan is dat u uw achterwand kan schilderen op de door u gewenste kleur en u dit eenvoudig kan veranderen door het glas tijdelijk te (laten) demonteren. U hoeft alleen uw muur opnieuw te schilderen en uw keuken heeft een geheel andere uitstraling.

Serres

Bestaande serres zijn veelal gebouwd met kunststof dakplaten. Na verloop van tijd worden deze platen lelijk door weersinvloeden. Voor een langdurige oplossing is verstandig om glazen dakplaten te monteren. Glas is ongevoelig voor zon en regen en blijft veel langer mooi. Een luxere variant is om zonwerend glas te plaatsen. Dit laat wel licht door maar houdt de warmte tegen. Uw serre blijft hierdoor in de zomer veel behaaglijker.

Windschermen

Wat is er lekkerder dan op uw terras te genieten. Windschermen van glas maken het vaak mogelijk om bij de eerste zonnestralen al heerlijk buiten te kunnen zitten. Ze zorgen ervoor dat u beschut zit, waardoor de gevoelstemperatuur veel aangenamer is. Ook geeft het een extra dimensie aan uw tuin.

Lichtstraten

Lichtstraten worden vaak toegepast bij bedrijfshallen, overdekte winkelcentra en binnenplaatsen. Het toegepaste glas dient te voldoen aan specifieke veiligheidseisen waarbij in geval van glasbreuk de risico’s van vallend glas tot het minimum beperkt wordt. Bij enkel glas wordt meestal draadglas of gelaagd glas toegepast, terwijl bij dubbelglas-uitvoering de bovenruit in hardglas en de onderruit in gelaagd glas wordt uitgevoerd.
Voor lichtstraten adviseren wij bij voorkeur Okatherm, gespecialiseerd in dubbelglas voor lichtstraat en dakkapbeglazing, vooral bekend van Okalux met diffuus (zon)lichtverstrooiing.

Balkons

Een geheel andere uitstraling geven aan uw balkon? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Van der Meer Multiglas kan u zeer sterk glas leveren waarmee u uw balkon geheel naar wens en zeer betrouwbaar kunt ontwerpen.
U kunt de veelal gebruikte methode met metalen platen/hekwerk laten vervangen door gehard en gelaagd glas. Gezeefdrukt glas biedt u de mogelijkheid op veel privacy. U kunt gemakkelijk vanaf uw balkon kijken, maar het is voor andere moeilijk om bij u naar binnen te kijken. Kortom de ideale oplossing voor iemand die graag eens iets anders wil, maar wel op zijn privacy is gesteld.