Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Oldebroek


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VMendel Schildersbedrijf VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Mendel Schildersbedrijf VOF
Elzenweg 17
8096RV Oldebroek

tel: 0525-634044

Extra informatie:

Mendel Schildersbedrijf VOF hanteert de norm schilderwerk in de meest complete zin van het woord: Oud ambachtelijk schilderwerk. Gerestaureerde boerderijen zoals de Museumboerderij in Oldebroek zijn hier perfecte voorbeelden van. In dit soort werk komt het echte vakmanschap naar boven. Vaak wordt gebruik gemaakt van klassieke oud Hollandse kleuren of zelfs streekkleuren m.b.v. kleurenwaaiers van o.a. de monumentale Boonstoppelwaaier of de klassieke standverven van Evert Koning.

Onderhoudsschilderwerk is vrijwel het belangrijkste onderdeel van onze werkzaamheden. Woningen van particulieren die aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Maar ook komt het vrij vaak voor dat de wat grotere onroerendgoed-bezitters de planning voor schilderwerk in zijn geheel aan Mendel overdragen zodat zij hier zelf geen zorgen meer over hebben.

Ook bij nieuwbouwschilderwerk stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van ons eigen werk. Het gaat tenslotte om de finishing touch van uw nieuwe woning of pand. Wij werken vaak samen met de aannemer en kunnen wij ook de beglazing voor het object verzorgen.

Ons doel is dat de klant altijd 100 % tevreden is over ons afgeleverde werk, of het nu om onderhouds- of nieuwbouwschilderwerk gaat.