Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Nieuwkuijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VNelis Glaszettersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Nelis Glaszettersbedrijf
Vimmerik 2 O
5253 CB Nieuwkuijk

tel: 073-5113358

Extra informatie:

Glaszettersbedrijf Nelis, de specialist in Drunen en wijde omgeving!

Wanneer u de diensten van Glaszettersbedrijf Nelis inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn ervaren in het leveren, het zetten en het repareren van diverse glassoorten. Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan beglazing. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij u een passend advies te geven over welke beglazing voor u het meeste geschikt is. Van enkel glas, dubbel glas tot veiligheidsglas.

Heeft u werkzaamheden op het gebied van glas maar bent deze nog niet tegengekomen op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.


Glaszettersbedrijf Nelis, de specialist in Drunen en omgeving!

Glaszettersbedrijf Nelis is een klein, vertrouwd bedrijf waardoor wij u altijd een persoonlijk advies kunnen geven.
U heeft altijd met dezelfde personen te maken namelijk Willy Nelis en Youri Nelis. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.


Wat doen wij?

Ons bedrijf heeft een groot assortiment aan glasproducten, zodat wij voor iedere situatie een geschikte toepassing kunnen verzorgen.

Wij zijn ervaren in het leveren, het zetten en het repareren van diverse glassoorten. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van raamwerk maar ook aan bijvoorbeeld glazen deuren en douchedeuren.
Hoe kunnen wij u nog meer overtuigen? Neemt u eens een kijkje in onze projecten, neem contact op via ons contactformulier of bel naar:
06-10892819.

Wij zijn u graag van dienst!


Glassoorten

Enkelglas

Enkel glas/Floatglas

Enkel glas is glas wat wordt gemaakt volgens een continue productieproces. Bij nieuwbouw of renovatie wordt vaak gekozen voor isolatieglas (dubbelglas). Enkel glas wordt echter nog steeds vaak toegepast in binnenruimtes. Enkel glas wordt tevens gebruikt bij de productie van isolatieglas.

Isolatie glas

Isolerend dubbelglas

Isolerend dubbelglas bestaat uit twee glasbladen. Deze worden aan de rand van het glas van elkaar gehouden door bijvoorbeeld een metalen kader. De ruimte tussen deze glasbladen is gevuld met droge lucht. Op deze manier ontstaat er een thermische isolatiewaarde.

Kruiskozijn

Isolatieglas met kruiskozijnen

Wilt u een klassiek karakter? Dat is mogelijk! Isolatieglas is namelijk ook leverbaar met kruiskozijnen.


HR Beglazing

Hoog Rendement beglazing is isolerend dubbelglas met een warmtereflecterende coating. Deze zorgt dat het warmteverlies vermindert.
HR beglazing is er in 3 varianten: HR beglazing, HR+ beglazing, HR++ beglazing.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is speciaal glas dat niet versplinterd wanneer het breekt. Er zijn verschillende vormen van veiligheidsglas: Draadglas, gehard glas en gelaagd glas.


Decoratief Glas

Natuurlijk zijn er ook een groot aantal decoratieve varianten van beglazing. U kunt bijvoorbeeld al kiezen uit figuurglas, gecoat glas, gezandstraald glas of facet geslepen glas.

Glas in Lood

Bij glas in lood worden diverse kleuren en/of vormen glas door lood verbonden tot een gewenst ontwerp. Glas in lood heeft oneindig veel mogelijkheden.


Zonwerend glas

Warm in de zomer? Houd de zonnewarmte gedeeltelijk buiten door zonwerend glas te laten plaatsen. Het glas is namelijk voorzien van een zonwerende coating. Zonwerend glas wordt voornamelijk toegepast op grote oppervlakten zoals dakbeglazingen.

Zonwering in Glas

Zonnewering in isolatieglas

Een andere manier om de zon buiten te houden is isolatieglas met zonnewering. Een jaloeziesysteem wordt ingebouwd in de spouw van het isolatieglas. Hierdoor is uw jaloezie extra beschermd tegen beschadiging en vuil. Neem voor de verschillende uitvoeringen, kleuren en systemen contact met ons op!

Ventilatieroosters

Voor uw gezondheid is het erg belangrijk goed te ventileren. Ventileren door middel van een ventilatierooster is regen, insecten en inbraakwerend. De beste oplossing voor u!


Geluidwerend glas

Geluidwerend glas bestaat uit twee ruiten van verschillende dikte en heeft eventueel een speciale gasvulling in de spouw. Het plaatsen van geluidwerend glas kan een oplossing zijn voor geluidsoverlast van bijvoorbeeld snelwegen, spoorwegen en vliegverkeer.


Hardglazen deuren

Laat ruimtes groter lijken door hardglazen puien of deuren toe te passen. Tevens bieden wij hardglazen douchedeuren en wanden aan.

Glasschade? Wat ontzettend vervelend voor u!

Bij glasschade is het voor u het belangrijkste dat er zo snel mogelijk een gepaste oplossing komt. Glaszettersbedrijf Nelis zal u daarom zo spoedig mogelijk hulp bieden.

Er wordt een noodvoorziening getroffen wanneer het voor ons niet mogelijk is uw ruit direct te vervangen. Wanneer het desbetreffende glaswerk geleverd is, komen wij dit zo spoedig mogelijk plaatsen.