Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Nieuwegein


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VRM Glas Nederland BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
RM Glas Nederland BV
Celsiusbaan 6/A
3439NC Nieuwegein

tel: 030-6022133

Extra informatie:

RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten.

Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft. RM Glas beschikt over een grote hoeveelheid kennis op dit gebied. Wij produceren en leveren op maat gemaakt glas, van hardglazen binnendeuren en -puien tot glazen meubilair en interieurspiegels.

Binnen ons bedrijf werken ervaren monteurs en werkvoorbereiders naast innovatieve bouwkundig engineers, uw vraag gaat zo naadloos over van engineering naar uitvoering.

Voor de productie van speciale producten als hardglas en gelaagd glas maken wij gebruik van onze eigen productiefaciliteit. In onze productiehal van ca. 1700 m² staat een geavanceerde hardingsoven. Ook hebben wij hier alle faciliteiten om glas te lamineren en zo gelaagd glas te maken.