Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Lelystad


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlas Compleet
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glas Compleet
Vaartweg 58a
8243 PP Lelystad

tel: 0320-219772

Extra informatie:

Glas Compleet: uw complete glashandel in Flevoland en ‘t Gooi

Onze glasmonteurs staan bij noodgevallen overdag altijd binnen dertig minuten bij u op de stoep wanneer u glasschade geconstateerd heeft. Maar wat als er ’s avonds, ’s nachts of in het weekend glasschade optreedt? Natuurlijk belt u ook dan met Glas Compleet. Onze 24-uurs service zorgt er namelijk voor dat elk soort glasschade op elk moment van de dag hersteld wordt, zoals u van ons gewend bent. Wij leveren en plaatsen vlot en vakkundig!

Kwaliteit en snelle service

Glas Compleet staat voor het leveren van kwaliteit en snelheid. Dit is onze visie en wij zorgen ervoor dat deze visie prima samen gaat met betaalbaarheid. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een oplossing op maat.

24 uurs glasservice

Mocht er onverhoopt schade optreden, dan staat er een vlotte en efficiënte servicedienst klaar om u te helpen. Wij hebben het begrip ‘service’ hoog in het vaandel staan, en dat 24 uur per dag! Want een schade komt altijd ongelegen. De snelheid waarmee wij nieuw glas kunnen leveren en plaatsen is de basis van een goede samenwerking.