Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Lelystad


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGSF Glasgroep BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
GSF Glasgroep BV
Schoepenweg 67
8243PX Lelystad

tel: 0320-257157

Extra informatie:

Sinds 1984, is GSF Glasgroep gevestigd in Lelystad. Vanuit deze stad bedienen wij dan ook alweer heel wat jaren, met veel genoegen onze klanten in heel Flevoland van glas. Ons bedrijf bestaat uit een ploeg van 12 gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaringen in alle glasherstel gerelateerde werken. Vlakglas is op het eerste gezicht een nuttig product, dat zich goed leent voor het verzorgen van doorkijk en het afdichten van deze doorkijk. Maar glas is veel spannender dan dat het lijkt. Het is namelijk een zeer exclusief product op het gebied van interieur design. Glas heeft het talent om met licht te spelen. Al onze glasdesign toepassingen zijn vervaardigd uit hardglas, waarbij de kans op breuk vrijwel nihil word. Hardglas is een product dat op een veilige manier in zeer veel situaties is toe te passen en door zijn pure helderheid absoluut een meerwaarde is voor onze hedendaagse samenleving. Glas is nog een relatief onbekend product als het gaat om toepassingen in het interieur. Maar het is er altijd en overal, in winkel entrees, douchecabines, glazen schuifwanden, tafelbladen, vitrinekasten, glazen wandbekleding, vloeren en glazen trappen enz. Vrijwel alles kan van glas gemaakt worden. Glasservice Flevoland mag zich met recht een totaal specialist noemen op alle gebieden van glas. Want naast onze glasherstellende werkzaamheden zijn wij ook voor u de specialist op het gebied van glasdesign. Een bezoek aan onze showroom is een absolute aanrader.