Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Laren


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VHekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Hekkelman Schilders- en Afwerkingsbedr BV
Molenveld 14
7245CA Laren

tel: 0573-401659

Extra informatie:

Schilders- en afwerkingsbedrijf HEKKELMAN BV is een schilders- en afwerkingsbedrijf met bijna 45 jaar ervaring in het totale onderhoud van woningen, monumentale gebouwen, winkels, Vve's, bedrijven en instellingen. In 2007 hebben we een nieuw bedrijfspand betrokken,van waaruit onze vaste medewerkers op weg gaan naar onze opdrachtgevers om hun vakmanschap uit te oefenen. Ook voor het leveren en plaatsen van de vele soorten beglazing hebben wij de kennis in huis om u hierin te adviseren o.a. isolerendebeglazing, enkelebelazing, veiligheidsbeglazing, zonwerendebeglazing, brandwerende beglazing, hardglazendeuren en glas in lood, tevens hebben wij een eigen 24 uurs glasservice. Voor de afwerking van plafonds en wanden hebben wij een ruime keus in de mogelijkheden van spuitwerk, behangwerk en imitatietechnieken voor zowel een modern als klassiek interieur.

Voor kleuradvisering van elk object, voor zowel binnen als buitenwerk kunnen wij een passend voorstel maken, waain het object zijn waarde zal behouden. Kortom schilders- en afwerkingsbedrijf HEKKELMAN BV houdt van een persoonlijke aanpak voor elke opdracht. Wij adviseren u graag!

Ons bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is sinds 2003 VCA gecertificeerd.
In de zomer van 2007 is ons bedrijf verhuisd en heeft het een nieuw pand betrokken op het bedrijventerrein Molenveld in Laren (Gelderland).

Onze schilders gaan voor een 'persoonlijke aanpak'. Klanten hebben het dan ook gemakkelijk bij ons bedrijf.
Van tevoren een vrijblijvende offerte ontvangen is uiteraard van toepassing. Deze wordt als de opdrachtgever het op prijs stelt, mondeling toegelicht.

Ons schilders- en afwerkingsbedrijf heeft een zeer breed pakket. Behalve voor het schilder- en behangwerk voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie staan wij ook garant voor wand- en plafondafwerking. Voor alle spuitwerkzaamheden kunnen wij u ook van dienst zijn.

Voor het leveren en plaatsen van alle glassoorten is Hekkelman het juiste adres. Wij bieden een eigen 24-uurs glasservice. Na een opdracht kunnen wij u "planmatig onderhoud" aanbieden via ons eigen onderhoudsplan.

Wij geven vrijblijvend kleuradvies voor elk object zowel binnen als buiten.

Wij gaan voor de beste service.