Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Krommenie


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKracht Krommenie VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Kracht Krommenie VOF
Weiver 1
1561XA Krommenie

tel: 075-6281894

Extra informatie:

Al meer dan 100 jaar is Kracht Krommenie een begrip in Zaanstad en omstreken op het gebied van Schilderwerk en Glas.
Als AF Erkend Schilders-glas en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de ‘Vereniging Eigen Huis’. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jarenlang plezier van hebt. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, beglazing, wandafwerking of kleuradvies; met een erkende vakman bent u gegarandeerd beter af!

Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij op het gebied van behang en kunnen wij leveren in legio kleuren en dessins. Hiernaast behoort glasweefsel tot onze diensten op dit gebied. Dit is een relatief onbekend middel dat toch steeds meer ingeburgerd raakt. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na applicatie overgesaust met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed reinigbaar.

Binnen het totale servicepakket van Kracht Krommenie neemt het onderhoudsschilderwerk een prominente plaats in. Niet alleen is Kracht Krommenie sterk in de uitvoering, maar ook in de advisering met betrekking tot de beheersbaarheid van het onderhoud op lange termijn. In dit kader biedt Kracht Krommenie service op maat. In de vorm van meerjaren onderhoudsschema's staat Kracht Krommenie garant voor een lange levensduur en een perfect behoud van onroerend goed en andere objecten.

Binnenschilderwerk.

Oplosmiddelarme verf is beter voor uw woon- en werkmilieu. Binnenshuis wordt er sins 1 januari 2001 alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, meestal watergedragen verven.In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Het is ook beter voor de gezondheid van de schilder.

De kwaliteit van het schilderwerk is als vanouds; dáár kunt u op rekenen. Op de lange termijn wint oplosarme verf het zelfs op punten als kleur- en glansbehoud.

Glas.

Glaszetten is een kunst op zich. Wij hebben gespecialiseerde glaszetters in dienst. U kunt kiezen uit vele glassoorten die u in onze werkplaats kunt zien.