Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Katwijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Kruistum Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Van Kruistum Schilders
Blekerstraat 14
2222AN Katwijk

tel: 071-4029945

Extra informatie:

Van Kruistum Schilders is een middelgroot schildersbedrijf en bijna 35 jaar actief in het westen van het land.
Alles op het gebied van glas, wand-en plafondafwerking behoort tot het takenpakket.

Hoge eisen worden gesteld aan het vakmanschap van de medewerkers. Kwalitatief hoogstaand schilderwerk is dan ook verzekerd. De pluriformiteit aan opdrachtgevers en dus ook projecten maakt dat het bedrijf het complete schilderstraject tot in de finesses beheerst!

Enorm veel waarde wordt gehecht aan service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Karakterschetsen die bij Van Kruistum Schilders hoog in het vaandel staan geschreven.

Totaalonderhoud is inmiddels óók een begrip bij Van Kruistum Schilders. Alle disciplines van onderhoud onder één dak. Laat u vrijblijvend informeren.

Prijsafspraken, garantiebepalingen en verdere voorwaarden zijn vastgelegd in de erkennings-regeling voor de schildersbedrijfstak. Het Af-logo dat Van Kruistum Schilders voert is de herkenning daarvan.