Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Heemskerk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VHuipen 24 uur Glasservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Huipen 24 uur Glasservice
De Trompet 1100
1967DA Heemskerk

tel: 0251-246444

Extra informatie:

Huipen streeft duurzame relaties met haar opdrachtgevers na. Wij zijn ervan overtuigd dat je vertrouwen niet alleen verdient door een goed product te leveren, maar ook door mee te denken en ideeën aan te dragen. Die verantwoordelijkheden nemen wij graag op basis van ervaring en deskundigheid, wat door steeds meer opdrachtgevers op prijs wordt gesteld.

Voor ons zijn niet alleen de opdrachtgevers klanten, maar ook hun huurders en gebruikers. Wij informeren hen tijdig over de werkplanning, nemen maatregelen tegen onnodige overlast, wijzen voor hen een contactpersoon aan en letten op een nette uitvoering.

Meedenken met het doel van onze klanten
Wat onze klanten gemeen hebben, is de zorg voor hun vastgoed. Wat zij ermee doen en willen, kan echter variëren: van beheren en exploiteren tot gebruiken. Deze verschillen in doelstelling komen vanzelfsprekend tot uiting in de gewenste aanpak van onderhoud en renovatie. Met inzet van al onze kennis en ervaring willen we daarover met u meedenken.En welke keuzes u als klant vervolgens maakt, we hebben de disciplines in huis om alle zorg voor uw vastgoed op ons te nemen.