Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Harkema


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VHoekstra Glashandel Glasbewerking
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Hoekstra Glashandel Glasbewerking
De Bosk 28
9281 NR Harkema

tel: 0512 - 36 24 23

Extra informatie:

Met ruim dertig jaar ervaring, zijn wij een vertrouwd gezicht in de glasindustrie. We staan bekend om onze grote kennis én de levering van vakwerk. Onze mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn zeer up to date, de modernste technieken worden toegepast in ons werk. Hoekstra is een onafhankelijk bedrijf, met een eigen werkplaats. Al het glas is in principe uit voorraad leverbaar.

Wij leveren betrouwbare en degelijke glascreaties. Maar ook exclusievere producten worden door ons vervaardigd. Dit alles in combinatie met de bedrijfstak glasherstel maakt Hoekstra een allround glasbedrijf.

Betrouwbaar, snel, compleet en innovatief zijn dé kernwoorden voor Hoekstra. Neemt u eens een kijkje in onze showroom, u vindt ons op bedrijventerrein de Bosk in Harkema.

Hoekstra glashandel levert glas aan diverse bouwprojecten. Voor glas voor nieuwbouw, verbouw of renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment glas, wat wij kunnen leveren vanuit onze eigen voorraad. We leveren de beste kwaliteit in een heel kort tijdsbestek.

Wij leveren en plaatsen alle soorten isolatie-glas en hebben een ruim assortiment, in kleur en dikte, van enkel glas op voorraad. De volgende glassoorten zijn ook uit voorraad leverbaar en dus direct verkrijgbaar, te weten alle soorten sierglas, draadglas, spiegels en gelaagd veiligheidsglas.

Voor zowel de particuliere woningbouw als voor kantoor -en fabriekspanden en de utiliteitsbouw kunnen wij alle voorkomende glaswerkzaamheden uitvoeren. Al onze leveringen voldoen aan de opgestelde criteria van kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Glashandel en Glasbewerking Hoekstra beschikt over een moderne en ruim opgezette showroom van maar liefst 250 vierkante meter. In deze showroom vindt u vele voorbeelden van diverse glastoepassingen. Alles wat u ziet kan door ons worden gerealiseerd, maar ook uw eigen ideeën kunt u aan ons voorleggen, veelal kunnen wij maken wat u voor ogen heeft.


De openingstijden van de showroom zijn:

ma. t/m vr.
8:30 - 12:00 uur - 13:00 - 17:30 uur
na 17:30 uur op afspraak

Zaterdag op afspraak