Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Hardenberg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VTim Glasproducten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Tim Glasproducten
Postbus 447
7770AK Hardenberg

tel: 0523-654620

Extra informatie:

Wie zijn wij

Tim-Glasproducten B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Tim-Glasproducten B.V. aan het juiste adres.

Al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf Timmermans Hardglas B.V. wat voor u korte lijnen en levertijden inhoudt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden. Vanaf tekentafel tot aan oplevering bent u dus gegarandeerd van topkwaliteit. Wij denken mee over uw glastechnische toepassing, ook het inmeten en monteren van uw werk behoort tot de mogelijkheden.

Tim-Glasproducten B.V. is ook specialist in het maken van klep-, val- en draairamen van gehard glas. Onze raamsystemem hebben de volgende voordelen:

•de ramen kunnen rechtstreeks in het kozijn worden geplaatst; er is geen raamconstructie nodig;
•het hang- en sluitwerk is voorgemonteerd;
•de ramen hebben een grotere lichtdoorlatend oppervlakte en laat dus meer licht door dan een traditioneel raam;
•de ramen hebben geen schilderbeurt meer nodig en zijn onderhoudsvrij;
•voor de bouwer zijn de ramen eenvoudig en snel te plaatsen;
•huiseigenaar of eigenaar van panden hebben geen onderhoudskosten meer;
•architecten hebben nieuwe ontwerpmogelijkheden met een belangrijke rol voor glas;
•de ramen zijn ook te leveren in politiekeurmerk veilig wonen oftewel PKVW klasse-2 volgens NEN 5096.

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Waar een ander stopt gaan wij verder.

Tim-Glasproducten B.V. heeft nagenoeg voor elke glastoepassing een oplossing, wij denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden. Vanaf tekentafel tot aan oplevering bent u dus gegarandeerd van topkwaliteit. Wij denken met u mee over uw glastechnische toepassing, en al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf Timmermans Hardglas B.V.

Topkwaliteit, rechtstreeks uit eigen fabriek.

Wij leveren u rechtstreeks vanaf de fabriek, wat voor u korte lijnen en levertijden inhoudt! Wij werken met een vol geautomatiseerde machine park. Onze CNC bewerkingmachines kunnen het glas op de millimeter nauwkeurig in de gewenste vorm brengen. Vooral bij decoratieve toepassingen of halffabricaten voor de meubel/interieur industrie bied dit qua mogelijkheden die vroeger niet mogelijk waren. Ook het harden van het glas gebeurd in eigen huis.

De specialist in glastechnische oplossingen.

Tim-Glasproducten B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Tim-Glasproducten B.V. aan het juiste adres.