Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Haarlem


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VTjade Petri Glaswerken BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Tjade Petri Glaswerken BV
Stephensonstraat 57
2014KC Haarlem

tel: 023 5292100

Extra informatie:

Glashandel Haarlem, Het Nieuwe Tjade Petri

Tjade Petri Glaswerken BV is in Haarlem en wijde omstreken een begrip! Al bijna 50 jaar na oprichting, heeft de oudste glashandel van Haarlem, nog steeds de juiste kennis en vakmanschap in huis. Met een oerdegelijke, betrouwbare en eigentijdse reputatie staat Tjade Petri Glaswerken BV klaar voor haar klanten.
Sinds kort heeft Tjade Petri Glaswerken BV een nieuwe eigenaar die de kwaliteit van de werkzaamheden en het serviceniveau zal waarborgen.


Glas, service en producten van A tot Z!

Het team van Tjade Petri Glaswerken BV zijn echte glaskenners. Van glasschade na storm tot aan een ingegooid raam, onze glaszetters te Haarlem en de 24 uur servicedienst staan voor u klaar.
Of het glas nu vervangen moet worden in Haarlem, Overveen of daarbuiten. Onze glaszetters werken snel en nauwkeurig.

Maar onze kennis gaat verder dan het vervangen van een raam. Bij Tjade Petri Glaswerken BV kunt u terecht voor ieder soort glas, van dubbel glas tot floatglas.
Toepasbaar in de breedste zin van het woord. Als spiegelwand op maat of een glazen deur. Wat dacht u van een glazen salontafel of compleet aquarium? Uw glaswensen worden werkelijkheid en onze glashandel heeft het zeker weten in huis!


24-uur glasservice ruitschade

Wij begrijpen dat u bij ruitschade in uw woning of op uw werk snel geholpen wilt worden. Daarom helpen wij u natuurlijk direct met het plaatsen of repareren van uw glaswerk. Van nieuwbouwwoning tot monumentaal pand.

Onze glasservice te Haarlem is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld, zodat de situatie snel weer leefbaar en veilig is. U kunt bij Tjade Petri Glaswerken BV terecht voor levering, plaatsing en reparatie van alle denkbare glassoorten. Onze professionals hebben naast jarenlange ervaring, ook de juiste opleiding om vakwerk af te leveren, in Haarlem en ver daarbuiten.


Glasherstel of raam vervangen

Of onze ervaren glaszetters direct uw raam vervangen of een noodreparatie voor glasherstel toepassen, u kunt rekenen op een snelle service, 24 uur per dag en 7 dagen per week in héél Noord-Holland. Bij Tjade Petri Glaswerken BV bent u aan het juiste adres. Bij glasschade kunnen wij u vandaag nog uit de zorgen helpen.

Neem contact op via email naar info@tjadepetri.nl of bel ons op 023 5 292 100 als u wilt kunnen vertrouwen op de beste kwaliteit. Ook voor eventuele vragen of vrijblijvend advies staan wij u graag te woord.


Glassoorten

Tjade Petri Glaswerken BV levert u vele verschillende glassoorten.

◾Enkel glas of dubbel glas: van normaal isolatieglas tot HR++ glas.
◾Floatglas of hardglas, natuurlijk met een perfect vlakke afwerking, blank of gekleurd.
◾Veiligheidsglas ook wel gelaagd glas genoemd, zelfs explosiewerend glas.
◾Glas met krasvaste prints, of Subli Style glas.

Daarnaast kunt u ook terecht voor vele andere soorten glas, zoals: figuurglas, draadglas, spiegeldraadglas, brandwerend glas of kogelwerend glas. You name it; we’ve got it!


De glas toepassingen zijn legio!

De toepassingen van de verschillende glas soorten zijn legio. Zo helpen wij u graag uw koelkastruitje te vervangen of installeren wij nieuwe dakbeglazing.
Ook hebben wij vele spiegels in huis die wij op verschillende manieren kunnen bewerken. Van autospiegel, tot aan een confrontatie spiegel!


Glas in de keuken of badkamer

Maar ook voor glazen deuren waaronder glazen aanslagdeuren, glazen schuifdeuren, glazen pendeldeuren en zelfs automatisch schuivende glazen deuren, inloopdouches en gesloten douchecabines aangevuld met (verwarmde ) spiegels en planchetten. Het is ook mogelijk uw badkamer wand te bekleden met glas. In de keuken wordt glas toegepast als keuken achterwand en als werkblad.

Uiteraard staat ook bij ons de ontwikkeling niet stil! We produceren volop glazen meubelen, van salontafels tot complete sidetables, televisietafels en zelfs volglazen aquaria. Tegenwoordig kunnen we met LED verlichting achter glas bijzonder veel schitterende effecten bereiken…