Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VBoelens Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Boelens Glas
Skagerrak 4
9723JR Groningen

tel: 050-3133207

Extra informatie:

Bij Boelens Glas kunt u al bijna 100 JAAR !!! terecht voor alle mogelijke typen, soorten en maten glas. In Friesland en Groningen en nu ook in Noord Holland, zijn bedrijven en particulieren van oudsher hartelijk welkom. Of het nu gaat om een enkel ruitje of het maken en plaatsen van vele honderden vierkante meters isolatieglas; u bent bij Boelens Glas aan het juiste adres!


In de loop der jaren zijn er veel nieuwe producten verschenen op het gebied van vlakglas. Bijvoorbeeld zonwerende beglazing, maar ook diverse soorten veiligheidsbeglazing. Het standaard isolatieglas zoals het voorheen werd gemaakt is ook al bijna verledentijd door de aanpassingen van de isolatiewaarden op verschillende manieren. In dit productenoverzicht vindt u de vele producten welke wij aan u kunnen leveren. Het aanbod is zo groot dat wij niet alle mogelijkheden op onze website kunnen vermelden. Heeft u specifieke wensen, vragen of toepassingsmogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.