Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Emst


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Stationsweg 67
8166KA Emst

tel: 0578-661789

Extra informatie:

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.).

Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit!

Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling.

Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Tevens voor al uw glas: diverse soorten enkel glas en isolatieglas. Ook decoratieve vloer- en wandafwerking is een specialiteit van ons waaronder het chipsen (inblazen van div. verfdeeltjes) en behang- en glasvlies(scan-)motieven. Zie ook produkten.

Geheel vrijblijvend kunt u bij ons een prijsaanvraag aanvragen. Ons telefoonnummer is 0578-661789 of mail ons: info@dijkkampbv.nl