Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Dordrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Leeuwen Glasprojecten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy




Van Leeuwen Glasprojecten
Jan Valsterweg 22
3315LG Dordrecht

tel: 078-6309911

Extra informatie:

Van Leeuwen Glasprojecten is gespecialiseerd in de verwerking van alle soorten vlakglas voor de bouwwereld. Als onderdeel van de Van Leeuwen groep hebben wij een sterke positie op de Nederlandse markt en behoren wij tot de top van onafhankelijke glasmontage- bedrijven in Nederland. Het portfolio omvat zowel levering en montage van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, gecoat glas, glazen gevels en kunststof ramen, de bewerking van alle soorten glas als ook het volledig aannemen en uitvoeren van glasgerelateerde projecten.

Met een compleet pakket glasproducten voor woning- en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, heeft Van Leeuwen Glasprojecten een solide positie opgebouwd bij woningbouwcorporaties, architecten en niet te vergeten de aannemer.

Projecten die succesvol worden uitgerold hebben vaak als steekwoorden: communicatie, voorraad, flexibiliteit, uitloop of inlopen. Expertise op het vlak van met name de samenwerking tussen partijen is onze sleutel. De leverancier, de eindklant en de aannemer zijn gebaat bij een soepel inspelende leverancier van het glas.