Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Dordrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VB & O Speciaal Glashandel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
B & O Speciaal Glashandel
Keerweer 29
3316KA Dordrecht

tel: 078-6300573

Extra informatie:

B & O Speciaal Glashandel, Dordrecht


Hardglas binnen wanden

B & O Speciaal Glashandel is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen.

Als onafhankelijke onderneming met een internationaal netwerk kan B&O Speciaalglas B.V. u alles bieden dat er op de markt te koop is. Van een eenvoudi enkelglas ruitje tot een beloopbare electrisch verwarmde glazen vloer.

B & O Speciaal Glashandel vertegenwoordigt een aantal Europese fabrikanten op de Nederlandse markt.

B & O Speciaal Glashandel is gevestigd aan de Keerweer 29 te Dordrecht. Het bedrijfspand is gemakkelijk te bereiken via de afrit 20 van de autosnelweg A16.

De medewerkers van B & O Speciaal Glashandel helpen u graag met vragen t.a.v. voorschriften en regelgeving. Of het nu gaat om brandwerende eisen, glasdikte berekening of veiligheidsaspekten er wordt altijd een passende oplossing gevonden.


Specialiteiten

Dreamglass

B & O Speciaal Glashandel is distributeur van Dreamglass, electrisch schakelbaarglas (doorzichtig/opaal). Dit byzondere product kent vele toepassings varianten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&O Speciaalglas B.V.

Scheepsbeglazing

Gebogen structureel verlijmde beglazing

B & O Speciaal Glashandel levert ook glas voor de jachtbouw, binnenvaart, en zee gaande schepen.

B & O Speciaal Glashandel neemt zitting in projectteams bij de ontwikkeling van nieuwe scheepstypen. Hierdoor zijn we in staat het gehele traject van ontwerp tot uitvoering optimaal te begeleiden in overeenstemming met de eisen van de keurende instanties.

De trend voor structureel verlijmd, vlak en/of gebogen ramen zet ook in dit marktsegment verder door. De monteurs van B&O Speciaalglas hebben daarom een opleiding gevolgd bij Bostik/Simson voor het structureel lijmen van glas. Ook B&O speciaalglas levert douche deuren, spiegels en glazen meubels t.b.v. scheepsinterieurs.


Hardglazen deuren en douche cabines


Hardglas scheidingswand met deur

B & O Speciaal Glashandel is specialist op het gebied van hardglas constructies, hardglazen deuren, puien en spatschermen en wanden voor de douche etc. Maar ook beloopbaarglas, glazen trappen de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


PROFIEL GLAS

Industriele toepassing

B & O Speciaal Glashandel levert en installeert profiel glaswanden voor binnen en buitentoepassingen. Het producten gamma varieert van de standaard blanke glasprofielen tot warmtereflecterende en zonwerende soorten maar ook gehard of gekleurde typen.

Voor de montage is er de beschikking over speciale aluminium profielen die desgewenst in een RAL kleur gemoffeld kunnen worden.

Profielglas biedt veel ontwerpvrijheid en een duurzame economische oplossing voor het creëren van transparantie. Er zijn een aantal nieuwe type Profilit beschikbaar zoals o.a. "PROFILT WAVE" een gegolfd profiel.

Voor meer informatie kunt u zich tot B & O Speciaal Glashandel wenden.


VIPRO Glass Hardscreen


VIPRO achterprojectie scherm met deel bedrukking

B & O Speciaal Glashandel is exclusief dealer voor VIPRO Glass Hardscreen voor de nederlandse markt.

VIPRO Glass Hardscreen is een projectiescherm met achterprojectie.

Het scherm kan met verschillende technieken interactief worden gemaakt als single of double touch scherm.

VIPRO Glass Hardscreen is ideaal voor communicatie via de gevel.

Uitgevoerd als interactieve tafel of bord kan het o.a. worden toegepast voor:

•Educatie
•Informatie
•Presentatie
•Entertainment

Grote voordelen van VIPRO:

•360 graden zichthoek
•Geen schaduw tijdens presentatie
•Beeld kwaliteit superieur aan plasma of LCD