Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VLamon Glas Styling
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Lamon Glas Styling
Oosteinde 65
2548AL Den Haag

tel: 0174-296633

Extra informatie:

Producten

Lamon Glas Styling is dé partij die voor de zakelijke én particuliere markt.

Dit deel van onze website is vooral bedoeld voor consumenten, particuliere opdrachtgevers.

Wij geven u in dit gedeelte indruk van wat Lamon Glas Styling kan betekenen voor u, bij het

opknappen en verfraaien van de woning. Beeldmateriaal geeft u ideeën van glas of spiegels in de woonkamer, badkamer of keuken. Wij leveren en plaatsen op basis van onze jarenlange ervaring.

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing met glas of spiegels? Dan dit gedeelte van onze website

u een aantal creatieve ideeën. Twijfelt u, of wilt u een vakkundig advies, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Zij zullen dan samen met u, tot een passend advies komen.

Langskomen kan natuurlijk altijd!

Onze adviseurs zijn te bereiken op +31 (0)174 296633 of mail naar info@lamonglas.nl

Laat hier uw naam en telefoongegevens achter.


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:08:00 – 12:30 en van 13:00 - 16:30 uur

Zaterdag: 09:00 – 12:00 uur

Zondag gesloten.

Onze bewerkingstechniekenGlas snijden computergestuurd;

Het snijden van floatglas met verschillende dikte van 0.7mm tot 24mm. In zowel rechthoekig als
fantasie model doen wij op een computergestuurde snijtafel. Deze techniek is ook mogelijk met
gelaagd glas.

Polymachine, zoals het slijpen en polijsten van glaskanten;

Met rechtlijnige slijpmachines kunnen wij floatglas en gelaagd glas bewerken tot een dikte van 50mm en zelfs onder een hoek van 0 tot 45 graden slijpen.

Facetmachine en modelfacet gepolijst en ongepolijst;

Met rechtlijnige facetmachines kunnen wij floatglas, gelaagd glas en figuurglas bewerken tot facetbreedte van maximale 60mm en tot een glasdikte van 19mm. De hoek van het facet kunnen wij variëren van 3 tot 45 graden (of te wel 97 tot 45 graden). Modelfacet tot maximale breedte van 40mm.

CNC Bewerkingcentra (modelmachines);

Met computergestuurde bewerkingcentra kunnen wij div. bewerkingstechnieken toepassen zoals, frezen, boren, slijpen, polijsten van modellen en het maken van uitsparingen. Verder worden deze machines ook gebruikt voor diverse oppervlakte bewerkingen, zoals verjongen, rillen, facetslijpen, ect.

Gaten boren en zagen;

Met een verticale of horizontale boormachine kunnen wij manueel gaten boren en glas zagen.

Zandstralen;

Door middel van een automatische zandstraalcabine kunnen wij het glas geheel en/of met een motief zandstralen, ook diepstralen en zelfs van licht naar mat stralen.

Lamineren;

Wij kunnen lamineren van meerdere lagen glas modellen. Ook andere materialen dan glas kunnen gelamineerd worden in combinatie met glas. Denk bijvoorbeeld aan beloopbaarglas en traptreden.

UV-verlijmen;

Door middel van UV verlijmingtechnieken die toegepast worden, zijn wij in staat glas op glas, glas en staal(RVS) met elkaar te verlijmen.

Mallen inlezen of scannen;

Met onze computergestuurde snijtafel kunnen wij complexe modellen inlezen en met een CAD programma bewerken en aanpassen. Het is zelf mogelijk op locatie mallen in te lezen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Professionals

Naast ons geavanceerde machinepark hebben wij goed opgeleid personeel, met een ambachtelijke inslag van glas bewerken. Op basis hiervan, aangevuld met een goed ontwikkelt gevoel van wat de klant wil, zijn wij in staat om op tijd en op maat unieke werkstukken/producten te vervaardigen.

De focus van ons werk is altijd gericht op kwaliteit en maatwerk met als doelstelling een maximale klanttevredenheid. Ons bedrijfsproces kent een hoge mate van flexibiliteit, waardoor wij veelal in staat zijn om extreme opdrachten in te passen. Extreem, in termen van complexiteit, snelheid, omvang, of in de categorie “nog nooit eerder vertoond”.

Kwaliteit

Natuurlijk is service een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket, onze interpretatie van service gaat dus duidelijk verder dan de drempel van ons bedrijf. Glas is een kwetsbaar product, dus wij weten als geen ander hoe we voorzichtig, maar tegelijkertijd vakkundig kunnen omgaan met de eisen van de klant. Bijna niets is te gek. Waar onze concurrenten het opgeven, begint voor ons de uitdaging.

In staat tot

'Grote' projecten kunnen wij letterlijk aan. Wij zijn in staat om werkstukken van extreme afmetingen van 4 X 3 meter te bewerken op CNC machine. Bijvoorbeeld glas snijden tot 3,50 meter. Maar naast enorme afmetingen kunnen wij ook werkstukken fabriceren in miniatuur formaat.

Uitdaging

Ook voeren wij graag artistieke projecten uit. Samen met verschillende architecten hebben wij projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Dikwijls betreft het hier om unieke projecten waarbij uitstraling en presentatie belangrijke aspecten zijn.

Ook kunnen wij adviseren bij het toepassen van moderne glas oplossingen in een monumentale omgevingen.