Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Delft


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
V24-uurs service Riboglas Glas & Slotenservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
24-uurs service Riboglas Glas & Slotenservice
Cyclotronweg 33/37
2629HN Delft

tel: 015-2126422

Extra informatie:

Welkom bij Riboglas Glashandel

Riboglas is een gerenommeerde glashandel. Ons jong en dynamisch bedrijf is gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in de glasbranche.

Wij leveren glas en monteren alle aan glas verwante artikelen aan bedrijven en particulieren in heel regio Haaglanden.

Riboglas staat bekend om haar concurrerende prijzen, service en korte levertijden.

Met een gestaag groeiend aantal deskundige medewerkers verzorgen wij, op verzoek van onze opdrachtgevers, de levering en eventuele plaatsing van glas en glasproducten in een groot aantal toepassingen. Hoge kwaliteit, klantgerichtheid en een efficiënte manier van werken staan al jaren garant voor een perfect product en talloze tevreden afnemers!

Floatglas

Ook wel enkelglas genoemd, floatglas wordt geproduceerd door de grondstoffen: zand, kalk en soda onder hoge temperaturen te smelten. Kenmerkende eigenschappen van dit glas zijn: doorschijnend, doorzichtig en sterk. Dit zogenaamde float glas wordt ook weer gebruikt bij de productie van isolatieglas. Leverbaar in 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 19 mm.

Figuurglas

Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperaturen in één zijde van het glas gedrukt. Figuurglas kan ook worden toegepast in combinatie met isolatieglas.

Isolatieglas

Standaard isolerende dubbele beglazing bestaat uit twee bladen opgebouwd uit een buiten- en een binnenblad blank floatglas liefst van ongelijke dikte met daartussen een (lucht)spouw. Een metalen-afstandhouder zorgt voor de ruimte tussen de glasbladen. De afstandhouder kan in dikte variëren en de glasbladen worden door een randafdichting van kit op de plaats gehouden. De ruimte tussen de glasbladen is bij standaard isolatieglas gevuld met droge lucht. Isolatieglas kan ook worden toegepast in combinatie met veiligheidsglas.

Isolatieglas HR+ / HR++

HR++ (hoogrendement) glas wordt samengesteld uit 2 glasbladen waarvan er één aan de spouwzijde wordt voorzien van een warmtereflecterende coating. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in terwijl tegelijkertijd daglicht van buiten net als bij blank isolatieglas wordt binnengelaten. HR beglazingen zijn er in de klassen HR+, HR++ en (Z)HR++

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas wordt toegepast om ongelukken te voorkomen als gevolg van doorval en als inbraakpreventie, en is in vele diktes te krijgen, waardoor de inbraakwering wordt vergroot. Welke soort waar en wanneer moet worden toegepast wordt omschreven in de veiligheidsnorm. NEN 3569 Veiligheidsbeglazing in gebouwen. Onder veiligheidsglas vallen alle soorten draadglas, gelaagdglas en gehardglas. Hieronder staan drie soorten veiligheidsbeglazing.

Draadglas

Het draad heeft een diameter van ongeveer 0,5 mm en bestaat meestal uit een legering van ijzer en nikkel. Deze samenstelling heeft namelijk dezelfde uitzettingscoëfficiënt als glas, zodat de kans op spanningen in het glas hierdoor niet aanwezig is. Draadglas behoort tot de veiligheidsglassoorten omdat bij breuk de stukken door het draadnet bijeen worden gehouden. Draadglas kan ook worden toegepast in combinatie met isolatieglas.

Gelaagdglas

Deze inbraakwerende beglazing wordt toegepast als bescherming tegen ongelukken of opzettelijke schade bijvoorbeeld bij inbraak. Gelaagdglas bestaat uit meerdere glasbladen die onverbrekelijk verbonden zijn met één of meerdere sterke taaie tussenlagen van kunststof. Bij breuk wordt het bij elkaar gehouden door de tussenlagen. Gelaagdglas kan ook worden toegepast in combinatie met isolatieglas.

Gehardglas

In het algemeen wordt gehard glas gebruikt voor veiligheid in de vorm van glasbreuk door ongevallen. Het is tot vijf keer sterker dan gewoon glas en wanneer het breekt dan gebeurt dit in relatief onscherpe korrels. Ook met gehard glas kan een combinatie worden gemaakt met isolatieglas.

Hardglazen klepramen / draairamen

Bij dit soort ramen is het hang en sluitwerk in het glas aangebracht. Het voordeel hiervan is dat door het ontbreken van een raamwerk een onderhoudsarm product is met een vrijwel onbeperkte levensduur, tevens zal er hierdoor meer licht in huis komen. Deze klepramen zijn ook in isolatieglas uit te voeren.

Hardglazen deuren en puien

Hardglazen deuren en puien zijn in diverse uitvoeringen, leverbaar. Hierdoor is dit product dan ook breed toepasbaar. Voorbeelden hierbij zijn: entree puien, binnendeuren, wanden, douchedeuren, cabines.

Keuken achterwanden

Hardglazen wandbekleding is leverbaar in alle vrijwel RAL kleuren. Deze glazen wandbekleding bestaat uit gehard glas waardoor dit uitermate geschikt is voor achter een warmtebron zoals bv een kookplaat, ongeharde glassoorten gaan vaak kapot doordat het glas te warm wordt en breekt. (thermische breuk)