Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Dedemsvaart


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Dijsselhof Glas- en Schilderwerken
Hoofdvaart 121
7701JJ Dedemsvaart

tel: 0523-612150

Extra informatie:

Dijsselhof Glas- en Schilderwerken is specialist in schilderwerken en herstel van autoschades

Opgericht in 1928, is Dijsselhof Glas- en Schilderwerken al drie generaties lang een begrip in Dedemsvaart en omstreken en thuis in schilderwerk voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Begin jaren '60 is het autoschadeherstel aan het bedrijf toegevoegd.

Autoschade

Voor kleine en grote schadegevallen bent u bij ons aan het goede adres. Schade aan uw wagen is al vervelend genoeg. Als die niet wordt gerepareerd en afgehandeld zoals u dat wilt wordt die schade nog vervelender.

Dijsselhof Glas- en Schilderwerken heeft oog en oor voor uw problemen. Alles is ingericht om een schade zo goed en snel mogelijk te herstellen. De werkplaats is zeer modern ingericht en er wordt met milieuvriendelijke watergedragen lakken gespoten.

Onze service bestaat o.a. uit:

--gratis vervangend vervoer
--hulp bij het invullen van de schadeformulieren
--volledige afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij
--24-uurs service
--ophaaldienst

Schilderwerken

Dijsselhof Glas- en Schilderwerken heeft zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen nemen wij uw pand onderhanden.

Als u kennis maakt met Dijsselhof Glas- en Schilderwerken dan is het van belang dat u weet wat onze onderneming u kan bieden. Jarenlange kennis en ervaring hebben zich gebundeld tot een krachtig en gedegen onderneming.