Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Castricum


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VSchilderwerken Van Zandwijk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Schilderwerken Van Zandwijk
Goudenregenlaan 33
1901SN Castricum

tel: 0251-658614

Extra informatie:

Wij zijn in 2004 gestart met ons bedrijf na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij verschillende schildersbedrijven als werknemer. In de loop der jaren hebben we onze vakdiploma's en VCA certificatie gehaald. Wij richten ons hoofdzakelijk op particulieren en VVE's, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht in Castricum en omstreken.


Alleen kwaliteit telt!

Voor een langdurige kwaliteit en een gegarandeerde tevredenheid werken wij alleen met de beste materialen. Zo werken wij met verf van Sikkens, Sigma en Trimetal.


Meer dan schilderen

Met Van Zandwijk haalt u meer in huis dan alleen een vakschilder. Onze specialisaties:

> Onderhoudsschilderwerk
> Wand- en plafondafwerking
> Spuit- en stucwerk
> Glasservice

Afspraak

Iedereen lijkt het tegenwoordig wel druk te hebben. Juist dan is het lekker om een schilder te hebben waar je op kunt bouwen. Afspraak is dus afspraak.

WAT DOEN WIJ?

Binnenschilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan onderhoud of een metamorfose? Van Zandwijk Schilderwerken kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden, kozijnen, ramen en/of deuren, u bent bij ons aan het juiste adres.

Buitenschilderwerk

Is uw huis, appartement of (bedrijfs)pand toe aan een onderhoudsbeurt? U kunt het door ons op een professionele wijze verfraaien en/of beschermen tegen de weer- en milieuinvloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel uw vakman op tijd in!

Wand- en plafondafwerking

Een nieuwe look door het aanbrengen van een ander behang (bijv. patroon) of glazvezelbehang afgewerkt met muurverf. Maar ook voor fotobehang kunt u bij ons terecht! Tevens kunnen wij spuit- en stucwerk verzorgen.

Glasservice

- Isolatieglas

Door uw woning of pand te voorzien van HR+ of HR++ isolatieglas kunt u uw stookkosten aanzienlijk verminderen!


-Veiligheidsglas

Voor het toepassen van veiligheidsglas kunt u denken aan openbare, danwel kindvriendelijke ruimtes en is tevens inbraak- en/of brandvertragend.


-Gefigureerd glas

Gefigureerd glas wordt veelal toegepast bij badkamers en voordeuren en is in verschillende kleuren en motieven leverbaar.

Als gespecialiseerd bedrijf kunnen wij al deze soorten glas bij u plaatsen.

- Ruitschade

Onder ruitschade valt naast breuk ook lekkage van glas. Dit is te herkennen aan een waas of condensvorming tussen dubbelglas. Bij twijfel kunt u ons vrijblijvend om advies vragen.