Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Breda


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VWijnans Glas Breda
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Wijnans Glas Breda
Laagsteen 3a
4815PH Breda

tel: 076-5723222

Extra informatie:

WijnansGlasBreda bestaat sinds 2004. Dat betekent dat wij de spirit en de energie hebben die kenmerkend is voor een jonge organisatie. Dankzij het Kenniscentrum Glas, onderdeel van de Glas Branche Organisatie (GBO) kennen wij de laatste ontwikkelingen in glas, de normen en eisen van deze tijd, de CAO en de scholingsmogelijkheden.

En natuurlijk zijn we trots op glas: een uniek product dat past in klassieke en moderne architectuur.WijnansGlasBreda onderscheidt de volgende werkterreinen:

Woningbouw - Utiliteitsbouw- Renovatie - Particulieren

Elk werkgebied vereist een eigen specialisme. Zowel bij grote als kleinschalige projecten komt u bij WijnansGlasBreda nooit voor verrassingen te staan. Calculatie, plan van aanpak en voortgang zijn bij elk project zo helder als glas, voor u en voor ons. Al onze personeelsleden zijn VCA gecertificeerd, al onze glaszetters zijn vanaf februari 2011 in het bezit van het GBO glaszetters certificaat.

Door de samenwerking met leveranciers die volgens afspraak leveren, worden projecten deskundig en efficiënt gerealiseerd . Onze moderne bedrijfshal staat garant voor een vlotte levering en een efficiënte logistiek.

Wijnans Glas Breda heeft een ruime ervaring in renovatieprojecten. Dat heeft ons een werkwijze opgeleverd die soepel inspeelt op de verrassende elementen die zo kenmerkend zijn voor de traditionele bouwstijl.

Als woningbouwvereniging, bouwondernemer, timmerbedrijf, schildersbedrijf, kozijnenleverancier of klusbedrijf wilt u helderheid van zaken. U wilt een aanneemsom waarin met deze elementen rekening is gehouden, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wijnans Glas Breda is sterk in het voorzien van situaties. Daarom beginnen grootschalige projecten bij ons met het realiseren van een proefwoning. Deze proefwoning vormt de basis van een planning die in alle opzichten reëel is.

Desgewenst nemen we ook een stuk projectbegeleiding voor onze rekening. In dat geval onderhouden wij het contact met de bewoners en stellen wij hen op de hoogte van de tijden waarop aan hun woning wordt gewerkt.

WijnansGlasBreda volgt het project op de voet en loopt ‘voor de schilder uit’. Dit voorkomt stagnatie en werkt kostenbesparend.

Wijnans Glas Breda werkt met VCA gecertificeerde medewerkers en houdt zich aan de NEN normen van veiligheid (gehard-, gelaagd- en brandwerend glas). Wij werken volgens de Wet Ketenaansprakelijkheid en beschikken over een G-rekening. WijnansGlasBreda werkt uitsluitend met glaszetters die topkwaliteit leveren.

Isolatieglas (dubbelglas) is sinds de opkomst (eind jaren '70) tot op de dag van vandaag hét product.

Van een bungalow tot een complete rij nieuwbouw woningen; als er een nieuw kozijn gemaakt wordt moet er bijna altijd dubbelglas in.

Vroeger was dit anders: dubbelglas was duur en pas toen de overheid subsidies ging verstrekken schoot het aantal vierkante meters dat jaarlijks

werd geproduceerd de lucht in.Veel mensen kozen in de jaren '70 tot eind jaren '90 dan ook voor enkelglas.

De nadelen zijn bekend: kil, koud, vocht/condens aan de binnenzijde en de verloren energie.

Met een keuze voor het inmiddels welbekende 'HR++ dubbelglas' wordt vele kubieke meter aardgas per jaar bespaard.

Dit door een extra isolerend gas in de spouw: Argon gas. Het is dan ook niet vreemd

dat, dat één van onze kern activiteiten is bij het herbeglazen van kozijnen.

Een stap verder m.b.t. de veiligheid is brandvertragend- of brandwerend glas.

Vaak uitgevoerd als gelaagd glas biedt dit glas ongekend lang weerstand tegen heftige vuren en hittestraling.

Brandwerend glas is een product van de laatste jaren en dan ook volop in ontwikkeling.

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om brandwerende ruiten te maken van ruim 4 vierkante meter.

Zowel in 30 als 60 minuten brandwerend.

Brandwerende beglazing wordt vooral toegepast voor vlucht route's in gebouwen.