Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Breda


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlashandel De Baronie BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glashandel De Baronie BV
Charles Petitweg 18
4827HJ Breda

tel: 076-5811251

Extra informatie:

Wij zijn het glasbedrijf in Breda als het gaat om service en perfectie. Vrijblijvend deskundig advies bij u thuis of bedrijf op afspraak. Glashandel de Baronie Breda bestaat alweer sinds 1995.

De eigenaar/directeur Karel Maas is zelfs al vanaf 1978 actief in deze branche. Zijn ervaring en opgedane kennis heeft hij vormgegeven in een glashandel, gebaseerd op wat hij bij voormalige werkgevers wel én niet goed zag gaan.

Team

Sander Maas (oudste zoon): glas advies, verkoop, bedrijfsvoering binnen de glashandel.
Jasper Maas (middelste zoon): Glaszetter, specialiteit isolatieglas plaatsen.


Maatwerk glas

Het bijzonder uitgebreide, op kwaliteitsleveranties geënte assortiment, is vooral gericht op de kwaliteitsbewuste klant, of dat nu een aannemer is of een particulier. Onder persoonlijke begeleiding kunnen we alles voor u maken.

Onze ervaren glaszetters zijn de ideale partij voor glas renovatie of glasreparatie op maat in de regio Breda.

Kwaliteit

Bij toepassingen als hoogrendementglas en veiligheidsbeglazing, waarmee aan nogal wat wettelijke normeringen, zoals de NEN norm, moet worden voldaan, is goede raad bijna onontbeerlijk.

Niet alleen om het optimale effect uit de betreffende glassoort te halen, ook om die beoogde veiligheid te kunnen garanderen. Daarom kiezen mensen voor Glashandel De Baronie. Omdat het goed, besparend en veilig moet.

Bekijk onze producten voor glas in uw badkamer, keuken of buitenruiten of bekijk onze referentie projecten zoals het glaswerk in deze boerderij in Bavel.