Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Beuningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VDennissen Schilderwerken & Glasisolatie BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Dennissen Schilderwerken & Glasisolatie BV
Distelakkerstraat 16
6641KC Beuningen

tel: 024 6772023

Extra informatie:

Vakkundig glas en schilderwerk sinds 1991!

We onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen. Betrouwbaarheid, klanttevredenheid en vakmanschap staat op bij ons bovenaan.

Wij zijn een AF-Erkend bedrijf dat betekend dat we werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de consumentenbond en vereniging eigen huis, dit betekend dat u op dubbelglas 10 jaar garantie heeft.

Dienstverlening op maat met glas
Glas zetten doen wij dagelijks en hierin hebben wij jarenlange ervaring. Ons personeel volgt alle nieuwe normen en ontwikkelingen die gelden voor het plaatsen van glas. Wij verrichten voor alle glasbehoeftes werkzaamheden en geven een gedegen advies, of het nou overdag of 's nachts is, nieuwbouw of renovatie, enkel of dubbel glas. Met onze 24-uurs glasservice staan wij dag en nacht voor uw klaar. Mocht er in de avond of nacht glasschade ontstaan dan zullen wij direct een noodvoorziening plaatsen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of op onze website het contact formulier invullen.