Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Anerveen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VService Glasherstel Regio Anerveen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Service Glasherstel Regio Anerveen

7788AH Anerveen

tel: 0528-711273

Extra informatie:

Service Glasherstel is het grootst landelijk dekkend netwerk van glasherstelbedrijven in Nederland. Meer dan 160 glasbeladen wagens herstellen schades voor woningbouwcorporaties, verzekeraars, gemeenten, scholen, winkelketens, particulieren en overige doelgroepen. Via onze eigen goed uitgeruste centrale meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Iedere glaswagen is voorzien van een werkplaats en een voorraad glas, zodat ter plekke de meest voorkomende ruitschades direct, conform alle gestelde eisen en normen, hersteld kunnen worden. Voor uitzonderlijke formaten of speciale beglazing heeft Service Glasherstel eigen magazijnen. Met een uitgebreide voorraad kan elke gebroken ruit op korte termijn vervangen worden. Aangesloten bedrijven dienen aan verschillende criteria te voldoen, zoals: Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie. Jaarlijks wordt een representatief aantal herstelde schades door eigen inspecteurs gecontroleerd om een perfecte kwaliteit te garanderen. Daarnaast is een rampenplan voor veel opdrachtgevers een belangrijk gegeven. De kracht van onze organisatie om in tijden van calamiteiten, een groot aantal glaswagens in te kunnen zetten, om meerdere glasschades in een korte tijd te herstellen, heeft ons al diverse keren complimenten opgeleverd. Voor veel opdrachtgevers is Service Glasherstel organisatie de perfecte oplossing. Een landelijke organisatie met één aanspreekpunt, één vaste prijslijst, een goede service, goed verzorgde en opgeleide medewerkers, een centrale facturatie én een rampenplan is in Nederland uniek!