Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGLAS PUNT (Glashandel & Glasservice)
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
GLAS PUNT (Glashandel & Glasservice)

1059WC Amsterdam

tel: 020-7148878

Extra informatie:

Ruit stuk? Glas punt (Glashandel & Glasservice)helpt dag en nacht in heel Nederland

Heeft u één of meerdere ruiten kapot dan helpen wij u snel en gemakkelijk uit de zorgen.

Tip: laat de kapotte ruit in de sponning van het raam of van de deur zitten en laat de scherven gerust liggen.Onze glaszetter ruimt het gebroken glas snel en veilig voor u op!

Hoe kan het dat onze glaszetter zo snel bij u is?

Wilt u weten hoe onze glasservice zo snel bij u ter plaatse kan zijn? We leggen het u graag uit. U belt ons glasbedrijf: Dat kan natuurlijk dag en nacht. Wij hebben een weekendservice dus u kunt ook gerust in het weekend op zaterdag of zondag bellen. Uw melding wordt aangenomen door onze servicemedewerker. Die persoon stelt aan de hand van een vastgesteld script een aantal gerichte vragen. De antwoorden hierop, tezamen met uw n.a.w.- gegevens, worden direct in ons orderpakket geschreven. Met een druk op de knop bepaalt ons systeem, met behulp van het voertuigvolgsysteem, welke montagewagen het dichtst in de buurt van uw woning of winkel zit en of de glaszetter beschikbaar is. Ondertussen kan de servicemedewerker alweer de volgende schademelding registreren.

De melding wordt nu door de software omgezet van tekst naar spraak, onze zgn. text-to-speech software. De glaszetter ontvangt de gesproken melding op zijn mobiele telefoon en bij acceptatie krijgt hij direct een sms-bericht met de benodigde gegevens. Hij laadt uw adresgegevens in het navigatiesysteem en laat zich de weg wijzen. Het gehele traject wat zojuist is beschreven duurt nog geen 3 minuten! Bij uw huis of kantoor aangekomen vult de glaszetter de maat en glassoort van de ruit via zijn smartphone in op zijn persoonlijke website waar de melding al aan hem was toebedeeld bij acceptatie.

Nadat de glaszetter een veilige noodvoorziening of nood reparatie heeft verricht of de kapotte ruit heeft vervangen kunt u een digitale handtekening zetten en ontvangt u een kopie van de opdrachtbon per fax of e-mail. Ook dit gebeurt geheel automatisch. Het voertuigvolgsysteem heeft ook een corrigerende werking. Iedere ochtend controleert de planner of de aanrijdtijden die zijn afgesproken, met bijvoorbeeld Meldkamers van Politie, bewakingsbedrijven of verzekeraars, ook zijn gehaald. Op deze manier blijft iedereen scherp en kunnen we nakomen wat we beloven.Tip! Heeft u een gebroken ruit laat dan het gebroken glas liggen. Onze glaszetters zijn ervaren en dragen de juiste beschermingsmiddelen om de gebarsten ruit uit de sponning te halen en de scherven op te ruimen. Wij ruimen het graag en veilig voor u op.