Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VAll Atlas Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
All Atlas Glas
Tijnmuiden 97
1046AK Amsterdam

tel: 020 773 7083

Extra informatie:

All Atlas Glas is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij All Atlas Glashandel bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat uit professionele mensen die al jaren lang in het vak zitten.

Onze voornaamste activiteiten / producten zijn:

alle glas soorten, floatglas, figuurglas, gelaagdglas, isolatieglas, glas-in-lood,..
kunststofplaten: acrylaat en polycarbonaat
hardglas, diverse toepassingen waaronder deuren, puien, wanden en panelen
veiligheidsbeglazing en brandvertragende beglazing
spiegelwanden, diverse kleuren op alle soorten boor- en slijpwerk


All Atlas Glas is een "snel en dynamisch" bedrijf voor levering en plaatsing van alle soorten glas met een 24-uurs service-afdeling voor spoed- en noodgevallen.

Producten

Glas voor het buitenwerk is al een lange tijd vanzelfsprekend. Het gebruik van glas in het interieur is nog niet zo vanzelfsprekend. Het materiaal begint langzaam aan een opmars in het interieur. Glas kan naast de lichtinval dan ook enkele andere troeven voorleggen: onderhoudsvriendelijk, esthetisch,…

Glas in het interieur associëren we vandaag vooral met een glazen deur. De mogelijkheden die het materiaal biedt, zijn echter veel ruimer. “Glas is vandaag geen luxeproduct meer, maar een trendy materiaal. Glas is overigens niet stijlgebonden, het kan zowel in een hedendaagse, een klassieke als moderne woning. Nagenoeg iedere architect gebruikt wel ergens een glazen deur of andere glastoepassing,”.

Glazen deuren en wanden

Een glazen deur of wand is een dankbaar gegeven om daglicht naar donkere ruimten te brengen. Bijvoorbeeld van de woonkamer naar de hal.
“Voor glazen deuren wordt altijd gehard glas gebruikt. Dit glas is in een hardingsoven snel verhit en daarna snel afgekoeld. Dit maakt het glas sterker.

Een belangrijk aspect in een glazen deur is het beslag. Je kan heel wat richtingen uit: scharnieren, een voetpomp, een schuifdeur. Het beslag is doorgaans het duurste gegeven. De dikte van de glaswand in de deur is standaard 8 mm. Wanneer met een vloerveer wordt gewerkt, loopt die op tot 10 mm en wanneer de hoogte van de deur groter is dan 2,30 meter is, wordt de dikte zelfs al 12 mm. Ook goed om weten is dat de breedte van een glazen deur beperkt is tot 1,10 meter. “Voor deuren die breder zijn wordt wel eens een verlegd draaipunt – of zogenaamde pivoterende deur – gevraagd. Wij raden dit echter niet aan omwille van de veiligheid.”

Wandbekleding

Ook voor de wandbekleding wordt gehard glas gebruikt. Dit maakt het mogelijk gaten in het glas te boren om leidingen door te voeren of stopcontacten te plaatsen. De wandbekleding wordt vaak gebruikt als achterwand in de keuken of de douche. Dit biedt het voordeel dat dit een naadloze bekleding is die gemakkelijk te onderhouden.
Een dergelijke wandbekleding is maatwerk. Ze kan pas worden opgemeten nadat de keuken volledig is geplaatst.

Spiegels

Spiegels zijn minder populair. Ze worden enkel nog toegepast voor functionele doeleinden. Innovatief is de verwarmde spiegel. Dit is een spiegel met een folie waar een weerstand doorloopt. Die verwarmt de spiegel. Die oplossing kan interessant zijn in een badkamer of een zwembad. De verwarmde spiegel zal immers niet condenseren.

Tafelbladen

Met gehard glas kan je perfect een tafelblad laten maken. Het glas kan tegen een stootje. Ook hier zijn dezelfde bewerkingen mogelijk als bij de binnendeuren. Je kan zelfs twee verschillende glassoorten of een ander materiaal met elkaar combineren. Er is echter één beperking. Je mag de uitsnijdingen niet te dicht tegen de randen maken, dan bestaat er immers gevaar op barsten. Onderstaand is een overzicht van een paar van de mogelijke producten die u bij All Atlas Glas kunt bestellen.

- Keukenwanden

- Douchepanelen

- Trappen

- Glaswanden

- Schuifpanelen


Glassoorten

All Atlas Glas

Hieronder een lijst van een aantal soorten glas, Er zijn uiteraard meer soorten en als u contact met ons opneemt dan kunnen wij u met meer informatie hierover voorzien.

Voor meer informatie kunt u reageren of bellen, zie Contact

- Floatglas

- Verzilverd glas

- Figuurglas

- Draadglas

- Isolatieglas

- Brandwerend glas

- Hardglas


Glasschade

Bij een gebroken ruit is één telefoontje genoeg om uw gebroken ruit vakkundig en snel te laten herstellen.

Uw telefoontje wordt te allen tijde in ontvangst genomen en er wordt z.s.m. aktie ondernomen. Er is een continue verbinding tussen de meldkamer en onze glaszetters, zodat we efficiënt en effectief te werk kunnen gaan.

Onze monteur zal zich zo spoedig mogelijk naar de plaats van de gebroken ruit begeven. Aldaar wordt de schade bekeken en gaat hij aan het werk om de ruit te herstellen. De werkplaats en voorraad glas die zich aan boord van de glasherstelwagen bevinden maken dat de meeste ruitbreuken direct gerepareerd kunnen worden.

Wij hebben een servicedienst die 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is voor het leveren en zetten van glas. Dus ook 's avonds, 's nachts en in het weekend staan wij voor U klaar.