Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VRWS Glashandel BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
RWS Glashandel BV
Sevillaweg 130
3047AL Rotterdam

tel: 010-2450050

Extra informatie:

CombiForce B.V. is een met ISO 9001:2000 en VCA** gecertificeerd bedrijf en is ontstaan als bouwkundig- en gevelonderhoudbedrijf naast RWS Glashandel B.V.

Mede door een veranderend inzicht in onderhoud wensen opdrachtgevers tegenwoordig een totaaloplossing voor vastgoed met daarbij een aanspreekpunt en een platte organisatie. De diverse onderdelen van het resultaatgerichte onderhoud aan vastgoed worden niet langer als op zichzelf staande werkzaamheden gezien.

Van de eerste kennismaking tot en met de uitvoering garanderen wij een professionele aanpak, met budgetzekerheid vooraf. Wij zijn in staat om na een inspectie een realistische offerte te maken, zodat er tijdens de uitvoering geen extra kosten voor de afgesproken werkzaamheden zullen ontstaan.